Online kurz angličtiny

xxxxx

Re:Online kurz angličtiny
« Odpověď #15 kdy: 19. 12. 2014, 23:48:43 »
Zdravím chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás náhodou nemá zkušenosti nebo neví o nějakém dobrém Online kurzu angličtiny ?
Chtěl bych se začít samovzdělávat
televizni porady v dualnim vysilani z vysilace, ktery dualne (nikoliv stereo) vysila.
Televize s duálnim vysíláním?? No dědo, za posledních dvacet let se vývoj docela posunul a dnes máme internet a streamovaný obsah z celého světa na dosah ruky.

Jinak co se týká rad.
1. na gramatiku English grammar in use
2. Na pasivní poslech a fráze seriály
3. Na aktivní mluvení bych zpívat písničky. Zní to jako vtip, ale ono držet tempo s písničkou aby to za něco stálo neni jednoduchý a naučí tě to frázovat i výslovnosti.
4. A možná bych si stál (tedy vlastně koupil) program tell me more

Jazkovky a lektoři? No na jednu stranu ano, na druhou stranu ne. Problém je, že dnes učí angličtinu každej holotrk co byl půl roku v anglii a kopal tam kanály. Když lektora tak jedině rodilého mluvčího.

« Odpověď #16 kdy: 13. 07. 2015, 12:59:53 »
Dost dobrý kurz, který jsem absolvoval poskytuje http://www.stories.cz/. Online výuku kombinuje s docházkou, kterou si ovšem můžeš naplánovat, jak ti to bude vyhovovat, nebo jí vypustit úplně. Mají vlastní metodologii, kdy ti nová slovíčka a fráze projdou přes všechny smysly (kreslení, poslech, psaní, cvičení.) Dělají i například to, že ti občas zavolají a projdou s tebou rozhovor na tvoje aktuální fráze. Kurz je dobrý pro úplné začátečníky i pro pokročilé.

Co se týče té online výuky na které si se ptal, mají svojí vlastní aplikaci, ve které se pracuje naprosto skvěle. Vzhledem k tomu že tě učí všemi těmito způsoby si výsledky studia opravdu zapamatuješ. Kdyby tě zajímalo něco víc, pošli zprávu do PM.

Lucia

« Odpověď #17 kdy: 10. 11. 2015, 09:34:36 »
Ahojte, určite skúste https://www.speakingfriends.com/anglictina-pre-zaciatocnikov   je to overený systém ako sa naučiť angličtinu, neviem či je online niečo lepšie, aj s tou interakciou mi to išlo veľmi dobre a vidieť spätnú väzbu je najlepšie, veľmi dobré sú na to recenzie, čo ma presvedčilo.

Pavel N.

« Odpověď #18 kdy: 03. 12. 2015, 15:20:17 »
Ahoj, chtěl bych trochu oživit téma a zeptat se, zda máte někdo zkušenosti s angličtinou přes Skype? Našel jsem jazykovku, která vypadá celkem dobře (http://1stenglish.cz/), ale nejsem si úplně jist, jestli je to rozumná volba. Jde mi hlavně o to, že nemám čás docházet někam, protože toho času je po skromnu. Máte někdo zkušenosti? Případně na co je dobré se připravit, když bych zvolil tuto formu výuky?

Janičita

« Odpověď #19 kdy: 07. 03. 2016, 19:36:09 »
Ahoj, já jsem taky dlouho přemýšlela, jaký kurz si vybrat, ale mě prostě nebaví 2x týdně někam docházet, takže já se učím v klidu z domova. Podle recenzí jsem si našla Angličtinu bez biflování a jsem spokojená. Budeme takhle učit i naši malou, protože mají i kurzy pro děti, takže super.

Petr

« Odpověď #20 kdy: 07. 03. 2016, 20:08:49 »
Jakou anglictinu bez biflovani? Diky

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 07. 03. 2016, 20:31:48 »
@Janičita: A anglicky umis?

Hančule

« Odpověď #22 kdy: 17. 03. 2016, 10:33:47 »
Zkuste www.anglictina-bez-biflovani.cz , já se takhle online učila, když jsem byla doma na mateřské a rok měla přerušené studium na výšce, tak abych nevyšla ze cviku a musím říct, že mi přijde, že je to jeden z mála kurzů, který je fakt uspořádaný logicky. A navíc člověk se může nejdřív zaregistrovat a dostane přístup na tři dny úplně volný, aby mohl zjistit, jestli mu to vyhovuje či ne. Takže za mě tyhle :)

D.J.Bobo

« Odpověď #23 kdy: 18. 03. 2016, 07:05:34 »
... Schopnosti domluvit se se dá dosáhnout jen aktivním mluvením, tj. pravidelné hodiny s lektorem - nebo v nejhorším přes skype, ale bez živého učitele a aktivního kontaktu s jazykem to fakt nejde -....
Ještě zkus někdy zavolat na nějakou podporu MS nebo HP (v mimopracovní době) a nech se přepojit automatem na "anglicky mluvící zěmě". Občas je to sice "hardcore", ale to obzvlášť dobrý tréning ... a zadarmo. A hlavně, telefonování je naprosto jiné mluvení, než face to face. Nevidíš protistranu a posloucháš jen jedním uchem a ještě je tam měnší šířka pásma, takže občas je poněkud blbě rozumnět.

Anička

« Odpověď #24 kdy: 23. 03. 2016, 22:45:30 »
Ahoj, takových kurzů je docela hodně. Taky jsem sháněla, ale nejvíc mě oslovila taky ta angličtina bez biflování. Zkusila jsem si lekci zdarma a pak si koupila balíček pro mě i mé děti. Je to nějaký komplet balíček, který obsahuje i obchodní angličtinu, což hodně ocením kvůli práci. Podle mě je to cenově velice přijatelné, protože po ukončení tohoto kurzu, máte přístup k učebním materiálům dalších 10 let a to je super.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 23. 03. 2016, 23:50:06 »
Skoro bych vsadil obuv, ze Janičita, Hančule a Anička maji stejnou ip a dost mozna jsou jednou a tou samou osobou. Tak nevim, jestli ta anglictina bez biflovani je tak blba, ze museji vysilat spamery na Roota....

Hafran

« Odpověď #26 kdy: 26. 03. 2016, 22:47:09 »
Můžete zkusit i nějaký online kurz zdarma, třeba www.jazykolog.cz, který má i youtube kanál, takže vysvětlená videa zdarma: https://www.youtube.com/channel/UCgqSOOfgc_EzFM-lKhwdA0g

podlesh

« Odpověď #27 kdy: 28. 03. 2016, 10:46:50 »
Studiem online se dá dosáhnout jen pasivní znalosti, tj. budu schopen si něco přečíst. Schopnosti domluvit se se dá dosáhnout jen aktivním mluvením, tj. pravidelné hodiny s lektorem - nebo v nejhorším přes skype, ale bez živého učitele a aktivního kontaktu s jazykem to fakt nejde - ať si jazykovky tvrdí, co chtějí.
Dále se studiem online je spojena další potíž: motivovat se je opravdu těžké, troufám si říct, že nemožné. Při hodinách se živým lektorem tam člověk tak nějak chodí pravidelně, protože už si to zaplatil... a je tak nějak trapné ty hodiny pořád rušit, že.
Jo jo, pravda.

Nicméně oboje se dá vyřešit pomocí MMORPG - jenom je potřeba se poctivě vyhýbat českým (a slovenským) hráčům.

pavel pavel

« Odpověď #28 kdy: 28. 03. 2016, 20:36:32 »
https://cs.duolingo.com/
-klient na mobil + prohlizece tj. na vsechny platformy
-ruzne techniky uceni, psani, vyslovnost, doplnovani,
-zdarma
-vyzkouseno, ze dlouhodobe udrzi i vecneho zacatecnika , protoze moznost pridat si pratele a soutezit s nimi je obzvlaste motivacni -ted mne predbehl syn.... to syn to si nesmim nechat libit

Božka

« Odpověď #29 kdy: 20. 05. 2016, 12:54:31 »
Ahoj, zkus tenhle kurz anglictina-bez-biflovani.cz je to o opakování anglických vět, mě to celkem pomohlo slyšet tu výslovnost a i kontext normálních vět. Vždycky večer si to takhle pustím po večeři na hodinku a mám aspoň pořád nějaký kontakt s aj jinak zapomínám bohužel.