Hledá se informatička - rychlé rande

xavyer

Re:Hledá se informatička - rychlé rande
« Odpověď #75 kdy: 23. 12. 2013, 22:07:22 »
ON: a taky beru 30 tisíc měsíčně čistého....
ONA: JE ROZHODNUTO!!!

Jako fakt ? Tato částka posadí holky na zadek ?

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #76 kdy: 23. 12. 2013, 22:15:51 »
ON: a taky beru 30 tisíc měsíčně čistého....
ONA: JE ROZHODNUTO!!!

Jako fakt ? Tato částka posadí holky na zadek ?

Budeš se divit, ale jo ...

xavyer

« Odpověď #77 kdy: 23. 12. 2013, 22:31:35 »
Budeš se divit, ale jo ...

Já jsem myslel, že na sbalení holky čistě na prachy musí být příjem vyšší, k tomu barák a dražší auto (aspoň Passat nebo Audi).

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #78 kdy: 23. 12. 2013, 22:42:13 »
Tak ono záleží jak ta nána je umělá a co si o sobě myslí. Čím větší kráva, tím větší příjem je třeba.

eiffel

« Odpověď #79 kdy: 23. 12. 2013, 22:48:32 »
Vzhledem k tehdejšímu žoldu četaře základní služby a vlastnictví ojetého wartburga jsem měl asi životní kliku.   8)

PANKapitanRUM

« Odpověď #80 kdy: 23. 12. 2013, 23:37:30 »
Hele, zlatokopka se z téhle částky na zadek neposadí, ale divil by ses, jak velké pozitivum i pro normální holku slušný příjem je.
Nedávno vyšel článek, kde se říkalo, že kvalitu ženy určuje její krása a kvalitu muže pak zase jeho schopnost vydělávat peníze.
Je to dáno tím, že čím je ženská hezčí, tím spíš se na ní chlap nevykašle a čím chlap vydělá víc peněz, tím spíš ženu a děti uživí.
To je dar matky přírody.
Nejsilnější afrodisiakum jsou peníze.
Ostatně ženy si pro krátkodobé vztahy hledají spíš vypracovaný svalovce a na manželství pak nějakého idiota, který je bude živit a ledacos jim odpustí. Nelze to vztáhnout na každou ženu, ale jistý stupeň generalizace tu je. Je na to taky nějaká studie.

Jen hlupák si myslí, že si žena vybírá muže, muž si vybírá ženu a měl by si vybrat takovou, která bude hodná a ze který mu nebude špatně (měla by být alespoň průměrně hezká). Ženský se nás snaží přesvědčit, že to ony si vybírají, ale vždycky můžete říct "Nechceš mně? No jak myslíš, raději si vezmi támhletoho týpka, ten tě bude mlátit, bude tě mlátit a bude chlastat. Když po tom toužíš..."

Umění není se nechat sbalit, umění je umět ženskou poslat do patřičnejch kolejí.
Znám pár typů, který se smilovali nad zbouchnutou ochechulí, která jim přišla bulet na rameno, že je ten "jejich svalovec" zmlátil a vykopnul, protože mu nechutnala večeře. Co na to říct, no blbci, ostatně něco podobného se proslýchalo o Josefovi, otčímovi Ježíše.

Ženský začne okolo 24 roku hrabat a začne kvovat, přijde jí na mysl, že by si mohla pořídit dítě a pak jí sbalíte i třeba jen na to, že to dítě chcete. Příroda to tak zařídila. Spousta ženskejch se nechala sbalit jen protože jim ten druhej nabulíkoval, že chce rodinu.

PANKapitanRUM

« Odpověď #81 kdy: 23. 12. 2013, 23:46:42 »
Žen vážím, já třeba neumím dát život, ale myslet si o tom, že pod tou romantikou vztahu dvou lidí není tvrdá kalkulace (ať už vědomá nebo ne), to je jako věřit na Santu Václava Klause s jeho neviditelnou ruku trhu nebo na neposkvrněné početí u lidského rodu. Nakonec děti, naše potomky, chceme všichni a naše bohatství určují jen naše děti. Kdo má víc dětí je bohatší. Domov, rodinu, lásku...chceme všichni. Navíc si tu lásku můžeme užít, ale je to jako s jídlem. Kuře v Kauflandu/Lídlu.. taky nevyrostlo na stromě, ale bylo docela brutálně vychováno a zabito, to, že si na něm pak pochutnáme, to je ta láska ve vztahu, ale vespod je kalkulace a to ve velké většině případů. Někdy holce prostě hrábne a zamiluje se do Vás, to může být způsobeno geneticky, čichá Vaše geny (narodí se Vám děti s dobrou imunitou) nebo vidí Váš potenciál, nebo kdo ví co, ale určitě v nadpoloviční většině případů to je kalkul. No klidně si věřte na lásku bez kalkulu. Nejsem tu od toho, abych bral lidem sny.

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
« Odpověď #82 kdy: 24. 12. 2013, 01:35:05 »
Ja jsem nasledoval Bozi zasadu: Zadna kurva do baraku.

Vyplatilo se to.

PANKapitanRUM

« Odpověď #83 kdy: 24. 12. 2013, 02:40:42 »
Omlouvám se, za citování předchozího příspěvku, ale stejně si ho přečtěte!

Vyplatilo se to.

Tohle se skutečně vyplácí!

2 Lenin: Nojo, ale ty jsi taky chytrej chlap, řada chlapů buď příliš chytrá není nebo myslí ptákem.
Takovým pak není pomoci.

Na jejich obranu, dnešní společnost je dost zvrácená a najít slušnou ženskou začíná být dost velký problém.
Pak to není o tom, jestli to je kurva nebo ne, ale jak moc velká kurva to je.
Musím říct, že mi je hodně slušnejch chlapů líto, to co si uvázali na krk bych ani nezaměstnal (když jsem měl ještě firmu), natož abych si takovou bral a snášel s ní "její pojetí světa".
Pokud budeme jako společnost preferovat peníze před lidmi a zábavu před odpovědností nebo ochotou pomoci druhý, pak se nemůžeme divit, že tu ženský šoustaj za prachy a jejich představa dobře stráveného večera je se ožrat a pořádně si zašukat.
Peníze jsou dobré, podporují ekonomiku, ale je to jako s ohněm, peníze jsou dobrý sluha, ale špatný pán.
Mám už 6 let starý mobil, který se asi sice umí připojit na net, ale Android v tom není.
Telefon mi pravidelně 1x za den spadne na zem a kupodivu, protože nemá gorila glass ani nic podobnýho, tak je display v celku.
Jo, chlastám, ale to hlavně protože mně stávající stav společnosti dost sere.
Když jdu ven do města, nevidím tam tváře jako dřív, normální lidi, ale bezdomovce, smažky a tvrdě relaxující opálený, společnost se mění a není to zrovna k lepšímu. Krade se čím dál tím víc, peníze znamenají čím dál tím víc a začíná to být k zblití.
Snad se mi povede z republiky vypadnout.

noname

« Odpověď #84 kdy: 24. 12. 2013, 03:23:59 »

Vyplatilo se to.

2 Lenin: Nojo, ale ty jsi taky chytrej chlap, řada chlapů buď příliš chytrá není nebo myslí ptákem.
Takovým pak není pomoci.

Na jejich obranu, dnešní společnost je dost zvrácená a najít slušnou ženskou začíná být dost velký problém.
Musím říct, že mi je hodně slušnejch chlapů líto, to co si uvázali na krk bych ani nezaměstnal (když jsem měl ještě firmu), natož abych si takovou bral a snášel s ní "její pojetí světa".
Pokud budeme jako společnost preferovat peníze před lidmi a zábavu před odpovědností nebo ochotou...

noname

« Odpověď #85 kdy: 24. 12. 2013, 03:33:42 »

Vyplatilo se to.

Takovým pak není pomoci.

Pokud budeme jako společnost preferovat peníze před lidmi a zábavu před odpovědností nebo ochotou...

Je pravda, že v tomto směru není situace nijak hezká. Na druhou stranu mi přijde, že v životě útěk nic nevyřeší (maximálně tak dočasný taktický ústup a opětovný návrat do situace). Jediné, čeho člověk útěkem dosáhne je, že danou situaci nebude schopen řešit, jakmile ji před něj život znovu postaví. Osobně jsem se v tomhle ohledu rozhodl být v těchto ohledech taky trochu "kurva". Proč se taky chovat slušně k lidem, kteří si to nezaslouží. Alespoň se to těm slušnějším trošku vyplatí a já se pak taky nemusím zbytečně trápit.

PS: Omylem jsem napsal příspěvek, kde jsem nedoplnil text pod citaci (kupodivu je už ráno). Budu rád, pokud to za mě admin opraví, pokud má tu možnost.

Komo

« Odpověď #86 kdy: 24. 12. 2013, 04:03:53 »
Problem je, ze sme geneticky zamerany na lahke ciele. Proste co sa podvoli to berieme a potom nadavame ze sme niesme v prvej desiatke niekedy ani v prvej stovke :)

K tomu pripocitaj nove "trendy" a ako si kazdy hlada svoju vyhovorku a ze doba je nastavena tak ze je jednoduchsie vymenit ako riesit problem a mas to.
Chciet dobru zenu je vyzva.
Mysliet si, ze taku mas, je ciastocny uspech alebo sebaklam :) netreba sa tym nechat oklamat. To ze ju mas este neznamena ze ju nemzoes stratit.
A az potom sa z chlapov stavaju trosky. Preto mnohi z nich uz do tej istej kaluze liezt nechcu .... a nadavaju ake hrozne a tazke to je. Je to zivot, urci si prioritu a chod za tym.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #87 kdy: 24. 12. 2013, 09:27:21 »
V dnešní době málo která ženská vydrží poznávání charakteru, které se může táhnout třeba rok a tak opravdová láska je o penisu a vagíně. No a jak spolu šoustaj, tak se i poznávaj. Když se charakterově poznaj, tak buď spolu zůstanou, nebo si každý půjde svou cestou. Znám páry co se po třech měsících známosti vzali a teď se strašně diví, že to nefunguje ...

No a když je to zlatokopecká láska, tak je to o penisu a vagíně, protože ta holka si ty peníze musí nějak zasloužit, no ne?

A pak se v tom vyznejte.  ;D

Peter

« Odpověď #88 kdy: 24. 12. 2013, 12:01:30 »

Vyplatilo se to.
Vždy ma pobavia Tvoje reakcie. Keď si robil IQ test, tak bol pozitívny? Lebo ježiš sa podľa Tvojich slov k Márii Magdaléne nechoval.

noname

« Odpověď #89 kdy: 24. 12. 2013, 12:39:02 »

Vyplatilo se to.
Vždy ma pobavia Tvoje reakcie. Keď si robil IQ test, tak bol pozitívny? Lebo ježiš sa podľa Tvojich slov k Márii Magdaléne nechoval.

Což nemění nic na faktu, že se jedná o dobrou radu.
(Nehledě na fakt, že "Boží" nemusí být přímo v biblickém kontextu, přestože se jedná o slovo s velkým B. ale nehodlám za nikoho říkat, co měl konkrétně na mysli).