Mám návod jak kvůli krádeži Bitcoinů nemusí okradení brečet.
http://byznys.ihned.cz/trhy-a-investice/c1-61399840-prvni-regulace-bitcoinu-cina-s-nim-omezi-obchodovani-hodnota-meny-strme-padaProstě počkat až to spadne co nejblíže k nule, nejlépe aby Bitcoiny stály méně než 5000,- a nebyl to trestný čin.
Stačí říct Číňanům, že vláda bude na nekontrolovatelnou měnu kontrolovat a je to.
Je to jak když nějaký představitel v Číně řekl, že Američané jsou oproti Číňanům vysocí proto, že pijí mléko a cena na světových trzích vylétla nahoru. No později zase spadla, když pití mléka Číňany přestalo bavit.
Nemyslím si, že Ondřej Novák má pravdu. Zakázat se to dá a hodně omezit také. Ona stačí cenzura internetu, NSA apod.organizace. - Práce není a hned je šance jak by stát zaměstnal další lidi na omezování svobody ostatních, to by tak scházelo aby si každý platil čím chce. A také účetní závěrky a daňová přiznání, daně, odvody sociálního a zdravotního pojištění bude nutné platit v oficiální měně.
Teď dotaz. Vešel by se mi nějaký bitcoin do čtyřjádra mobilu s 16 GB kartou?
- Pokud budou soudit lidi za Bitcoin jsem spíš zvědav, jak dopadne KEY INVESTMENT a geniální radní městských částí v Praze, jenž mu svěřili peníze. Hlavně jedna paní inženýrka ekonomie, která si stěžovala, že je před reovlucí nic o akciích a akciových trzích neučili.