Nevzdáváme to - nová burza bitcoinů

Ctirad

Re:Nevzdáváme to - nová burza bitcoinů
« Odpověď #390 kdy: 04. 12. 2013, 16:45:07 »
FYI - bitstock už nedělám, teď už to dělá někdo jiný. Odešel jsem na vlastní žádost... a koukám, že jsem udělal správně. To bude ještě legrace...

Mám v plánu počkat na další vlnu krachů.
A nebyl jsi odejít? Kdybys takhle heroicky bránil produkty naší firmy, tak by se nerozmýšlel a měl bys padáka hned.  ;D

Pavel.987

« Odpověď #391 kdy: 04. 12. 2013, 16:46:25 »
Děkujeme Ondřeji Novákova za nákup na www.simplecoin.cz a přejeme mnoho úspěchů v byznyse a při programování.
Váš tým SimpleCoin

Inkvizitor

« Odpověď #392 kdy: 04. 12. 2013, 19:33:16 »
Tak, pánové, ještě pár příspěvků a Petr Krčmář může celou diskusi vydat knižně a prodávat v knihkupectvích zaměřených na absurdní humor.  ;D

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #393 kdy: 04. 12. 2013, 20:56:54 »
Hlavní je, že to nevzdal!  ;D

« Odpověď #394 kdy: 04. 12. 2013, 22:11:34 »
FYI - bitstock už nedělám, teď už to dělá někdo jiný. Odešel jsem na vlastní žádost... a koukám, že jsem udělal správně. To bude ještě legrace...

Mám v plánu počkat na další vlnu krachů.
A nebyl jsi odejít? Kdybys takhle heroicky bránil produkty naší firmy, tak by se nerozmýšlel a měl bys padáka hned.  ;D

Naštěstí žádná firma neexistuje (-ovala, nevím jak jsou na tom teď). Spíš se názor zbývajícího týmu rozcházel s mým. Já měl představu udělat to maximálně transparentní, klidně bych zdrojáky vydal jako open-source a soustředil bych se na zabezpečení z principu. Ostatní se však domnívali, že maximální utajení vnitřní struktury je klíčem k bezpečnosti.

Mirage

« Odpověď #395 kdy: 05. 12. 2013, 08:53:00 »
A to měli samozřejmě pravdu ;D Proč třeba banka nevydá bankovnictví jako OpenSource?

Chtěl jsem psát nějaký komentář, ale jen se směju, to by nemělo vůbec cenu tohle to!

Ctirad

« Odpověď #396 kdy: 05. 12. 2013, 11:11:59 »
Kurz 880

Konec snů.

« Odpověď #397 kdy: 05. 12. 2013, 11:33:19 »
A to měli samozřejmě pravdu ;D Proč třeba banka nevydá bankovnictví jako OpenSource?

Chtěl jsem psát nějaký komentář, ale jen se směju, to by nemělo vůbec cenu tohle to!

Protože to není banka? Já nevím, ale řekl bych, že to není otázka bezpečnosti ale ceny. Burzovní software se prostě spíš prodává jako komerční software.

S.

« Odpověď #398 kdy: 05. 12. 2013, 11:33:43 »
On snad někdo snil, že pude jen nahoru nebo zůstane na stejné hodnotě? Takhle žádná měna nefunguje naivko.

« Odpověď #399 kdy: 05. 12. 2013, 11:40:04 »
On snad někdo snil, že pude jen nahoru nebo zůstane na stejné hodnotě? Takhle žádná měna nefunguje naivko.
No každopádně někdo snil o tom, že se za to bude nakupovat. Což asi nebude, když to během dvou hodin spadne o 20%...

Ale nezapomínejme! Hlavní výhoda BTC je v tom, že vám žádná centrální banka nemůže srazit měnu o 5%! Je to decentralizované, nikdo nemá otěže v rukách a nikdo nemůže s kurzem manipulovat. A vo tom to je.

« Odpověď #400 kdy: 05. 12. 2013, 11:45:59 »
No každopádně někdo snil o tom, že se za to bude nakupovat. Což asi nebude, když to během dvou hodin spadne o 20%...

Když nebude nakupovat, bude prodávat. Peníze se musí točit  ;)

Ctirad

« Odpověď #401 kdy: 05. 12. 2013, 11:48:06 »

Když nebude nakupovat, bude prodávat. Peníze se musí točit  ;)

Peníze jsou prostředek směny. Pokud není za co směňovat, nemají účel a je to jenom hra.

« Odpověď #403 kdy: 05. 12. 2013, 12:15:28 »
BTC je decentralizovaná měna a žádná vláda na světě ji nemůže zakázat!!!!

Cena BTC poroste, BTC je budoucnost ekonomik.

Nakupujte a prodávejte na nové, první 100% bezpečné burze zde: bandalameru.cz

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #404 kdy: 05. 12. 2013, 12:31:24 »
BTC je decentralizovaná měna a žádná vláda na světě ji nemůže zakázat!!!!

Cena BTC poroste, BTC je budoucnost ekonomik.

Nakupujte a prodávejte na nové, první 100% bezpečné burze zde: bandalameru.cz

OT: Teď jsi mi připomněl firmu lam.cz .... ovšem ta existuje, ale BTC ještě neobjevili.