FYI - bitstock už nedělám, teď už to dělá někdo jiný. Odešel jsem na vlastní žádost... a koukám, že jsem udělal správně. To bude ještě legrace... Mám v plánu počkat na další vlnu krachů.
Citace: Ondřej Novák 04. 12. 2013, 12:48:08FYI - bitstock už nedělám, teď už to dělá někdo jiný. Odešel jsem na vlastní žádost... a koukám, že jsem udělal správně. To bude ještě legrace... Mám v plánu počkat na další vlnu krachů.A nebyl jsi odejít? Kdybys takhle heroicky bránil produkty naší firmy, tak by se nerozmýšlel a měl bys padáka hned.
A to měli samozřejmě pravdu Proč třeba banka nevydá bankovnictví jako OpenSource?Chtěl jsem psát nějaký komentář, ale jen se směju, to by nemělo vůbec cenu tohle to!
On snad někdo snil, že pude jen nahoru nebo zůstane na stejné hodnotě? Takhle žádná měna nefunguje naivko.
No každopádně někdo snil o tom, že se za to bude nakupovat. Což asi nebude, když to během dvou hodin spadne o 20%...
Citace: Mirek Prýmek 05. 12. 2013, 11:40:04No každopádně někdo snil o tom, že se za to bude nakupovat. Což asi nebude, když to během dvou hodin spadne o 20%...Když nebude nakupovat, bude prodávat. Peníze se musí točit
BTC je decentralizovaná měna a žádná vláda na světě ji nemůže zakázat!!!!Cena BTC poroste, BTC je budoucnost ekonomik.Nakupujte a prodávejte na nové, první 100% bezpečné burze zde: bandalameru.cz