Jak "v česku"? Jestli myslíš plnotučnou českou burzu, tak ta prostě nikdy dobře fungovat nemůže, protože jsme příliš malý trh. Pořádně nefunguje ani PX a to je opravdu hodně jiná liga než BTC. A BTC má mělký trh i na těch pár celosvětových burzách, takže fakt není o co stát.
Na to, abys mohl nakupovat BTC za koruny na českém účtě, nepotřebuješ českou burzu. Stačí ti český broker. A zavedení brokeři do toho z pochopitelných důvodů nejdou. Tvoje modrý oči na tom asi nic nezmění

Jinak na běžný jednorázový převody by bohatě stačil modul do Aukra s jenom trošku jiným způsobem fungování než normální aukce. Ale Aukro do toho taky nejde. Volové!

A pokud ti jde o spekulace, co Plus500?
[/quote]
Plus500? Lol... Tak prvně říkáš že PX pořádně nefunguje (netuším kde jsi toto zjistil) a potom doporučuješ obchodovat přes CFD brokera? Opravdu?? Víš co to vůbec CFD je?
Potom ty řeči jak česká bitcoinová burza nemůže fungova atd... Bitcash fungovat do jisté doby dobře, sám jsem tam obchodoval... bitstock by mohl taky (pokud jsem to správně pochopil tak se tam neposílají bitcoiny ale koruny).
To že píšeš že to není možné neznamená, že se to těm lidem nemůže podařit... Nebo ty máš nějakou BTC burzu že víš jak to všechno chodí?
Je mi jedno jestli to bude bitstock nebo jiná burza, já chci někde obchodovat (přes český účet).