typické čecháčkovství
Přijde buran na úřad a řve: "Dejte mi dávky, dejte mi dávky, nepracuju, ale dejte mi dávky!"
Existují dva druhy lidí - lidé, jako já, kteří řeknou, nemakal jsi, chlastáš, házíš to do automatů, kradeš, tak si chcípni, když přijdeš slušně a poprosíš, dostaneš koště, zameteš ulici, za práci peníze a za ně si nakup jídlo.
Druhý typ lidí, třeba jako vy dva, řeknou, je to chudák, vždyť má hlad, no, on se zlepší, je jedno že znásilňuje, je jedno, že přepadá lidi s nožem, no, mějme se všichni rádi, peace!
Těžko říct, který typ lidí je lepší, nicméně já tím druhým typem lidí hodně opovrhuji.
Když sem někdo přijde, řekne něco ve smyslu: HELE, TAKHLE TO BUDE, ZA PÁR DNÍ TO POUŠTÍME A JE TO FAKT ÚBER BEZPEČNÝ a kdo nás chce přesvědčit o opaku, ať se ukáže, tak je to jen varianta na toho burana, co chce prachy bez práce.
Kdyby tam měli třeba menší chybku, tak řeknu "Chtělo by to ještě to a to..", ale když tam mají nejméně čtyři džuzny jako krávu, o bezpečnosti toho vědí asi tolik, kolik já vím o namlouvacích rituálech Sviňuch, nemám důvod brát jakýkoliv ohled.
Podle mého názoru to chtěli normálně spustit a až po tom, co se do toho lidi opřeli, operativně řekli, že to je jen demo.
To si myslím a nikdo mi to nevyvrátí.
A apriori tvrdit, že když sem přijde slušně a slušně o něco požádá, že je odmítnut, tak na tom je kapku něco fašistického, myslím, že jste fašisti, protože právě fašisti řekli "No, když to zkusíme slušně, tak to nepůjde.", tyhle teorie masovejch vrahů, kdy se všichni domnívali, že přijít slušně je chyba a raději to řešili vražděním, jsou myslím hodně špatné!