Mohl by mi prosim nekdo - kdo tomu rozumi-pomoci s odvirovanim pc?
Mam Linux a pri poslednim prechazeni na vyssi verzi mi nejde ani pc zamknout-heslem (je tam neco prednastaveno, ze pry je tam nejaky spravce, ci tak nejak).
Horsi ale je, ze se mi tam dostalo (nevim jak, kdyz je udajne linux tak bezpecny) zrejme nekolik viru, troj. konu atd.
Kdyz sem na netu, tak se mi porad vypina a zapina (snura/kabely jsou v poradku v tom to neni) - kdyz cokoli napisu, nebo chci jit na email, nebo navstivim nejakou stranku atd. tak to vypada, jakoby nekdo vse stahoval a odesilalo se mu to (hesla, texty vse).
Dokonce si nekdo uz i pohral na strance, kde jsem registr., ze tam nejsou funkcni nektere moznosti, ktere ostatnim funguji a dle servru pry u nich problem neni, ale u mne, ze mam asi pry viry, ze mi ty funkce nekdo zamerne pry znemoznil uzivat.
Nekolikrat se i stalo, ze nejaci lide psali zpravy - mym mailem jinym osobam. Zmena hesla nepomohla, protoze nevim, jak to pc-linux odvirovat.
Kdyby se tu prosim nasel nekdo, kdo tomu rozumi, jak pisi vyse, budu Vam moc vdecna.
Dekuji za odpoved i pripadnou pomoc.
Simona