Až do včerejšího dne jsem s touto firmou poměrně dobře vycházel, lež včera jsem si připadal jak obtěžující hmyz. Jejich arogantní chování se začíná dost podobat jednání v Alze. Opět se potvrdilo mé obecné pravidlo: "Čím jsou větší, tím jsou horší!" Z těch velkých zatím v mém žebříčku si celkem dobře stojí Mironet, ale menší prodejci jasně vedou, dokonce i cenama.
Oč šlo. Měl jsem objednávku, která byla předpokládaná na pondělí. V pondělí kolem poledne jsem jel kolem, ale jelikož mi ještě nepřišla SMS, tušil jsem, že to asi nebude připravené. Avšak obchodník mi řekl, že zboží už je v budově a zbývá ho jen naskladnit, což by mělo být do dvou hodin. Procházím chřipkou, takže jsem z toho dvakrát nadšen nebyl. Ale měl jsem v okolí ještě nějaké věci na vyřizování, tak jsem si je vyřídil. Přijel jsem tam po druhé hodině a hle, měl jsem to samé štěstí, že lístek mi vyšel i na toho samého obchodníka. Zboží stále nebylo připraveno, ale to už jsem potřeboval z dané lokality odjet. Obchodník se sám pozastavil nad tím, kde to vázne a tak volal do skladu, tam mu něco řekli a přišel s tím, že za dvě hodiny. Ještě zdůraznil, ať si raději počkám na tu SMS. Normálně bych to asi zkousl, ale jelikož mi bylo dost zle, tak jsem vypěnil, proč si to neověřil hned na poprvé ve skladu, proč slibuje něco, když to není vůbec jisté? Normálně bych vybral asi nějakou alternativu a přešel to, tentokrát jsem objednávku zrušil a sjel donedalekého softcomu, kde měli i lepší verzi, za méně peněz a ihned skladem. Ano měl jsem na tom i svůj podíl viny, to připouštím. Nicméně když chci u někoho utratit peníze, neměl by se mnou jednat stylem, co otravuji, když jsem neobdržel vyzvedávací SMS. Krom toho jejich SMS také chodí dost divoce!