CZC, aneb už mne tam neuvidí!

Pavel 'TIGER' Růžička

CZC, aneb už mne tam neuvidí!
« kdy: 01. 10. 2013, 22:34:52 »
Až do včerejšího dne jsem s touto firmou poměrně dobře vycházel, lež včera jsem si připadal jak obtěžující hmyz. Jejich arogantní chování se začíná dost podobat jednání v Alze. Opět se potvrdilo mé obecné pravidlo: "Čím jsou větší, tím jsou horší!" Z těch velkých zatím v mém žebříčku si celkem dobře stojí Mironet, ale menší prodejci jasně vedou, dokonce i cenama.

Oč šlo. Měl jsem objednávku, která byla předpokládaná na pondělí. V pondělí kolem poledne jsem jel kolem, ale jelikož mi ještě  nepřišla SMS, tušil jsem, že to asi nebude připravené. Avšak obchodník mi řekl, že zboží už je v budově a zbývá ho jen naskladnit, což by mělo být do dvou hodin. Procházím chřipkou, takže jsem z toho dvakrát nadšen nebyl. Ale měl jsem v okolí ještě nějaké věci na vyřizování, tak jsem si je vyřídil. Přijel jsem tam po druhé hodině a hle, měl jsem to samé štěstí, že lístek mi vyšel i na toho samého obchodníka. Zboží stále nebylo připraveno, ale to už jsem potřeboval z dané lokality odjet. Obchodník se sám pozastavil nad tím, kde to vázne a tak volal do skladu, tam mu něco řekli a přišel s tím, že za dvě hodiny. Ještě zdůraznil, ať si raději počkám na tu SMS. Normálně bych to asi zkousl, ale jelikož mi bylo dost zle, tak jsem vypěnil, proč si to neověřil hned na poprvé ve skladu, proč slibuje něco, když to není vůbec jisté? Normálně bych vybral asi nějakou alternativu a přešel to, tentokrát jsem objednávku zrušil a sjel donedalekého softcomu, kde měli i lepší verzi, za méně peněz a ihned skladem. Ano měl jsem na tom i svůj podíl viny, to připouštím. Nicméně když chci u někoho utratit peníze, neměl by se mnou jednat stylem, co otravuji, když jsem neobdržel vyzvedávací SMS. Krom toho jejich SMS také chodí dost divoce!

IDDQD

Re:CZC, aneb už mne tam neuvidí!
« Odpověď #1 kdy: 01. 10. 2013, 22:42:49 »
Tý voe, ty jsi chudák, to ti vážně udělali  ;D
No to s nima mušíš skončit, to dá rozum, to se ti u Pepíka z "Pc na růžku" stát vážně nemůže ;D
Hele a rozbrečel jsi se tam?

Lol Phirae

« Odpověď #2 kdy: 01. 10. 2013, 22:44:28 »
 ;D ;D ;D ;D ;D

majitel

« Odpověď #3 kdy: 01. 10. 2013, 22:45:30 »
Vy mate problem s nakupem, ja mel zase problem s reklamci podle zakona v alfacomp.cz, kdy mi bylo receno, zbozi prebrane na prodejne i kdyz byl uzavren obchod na dalku neni proste koupe uzavrena elektronickykymi prostredky. Jednalo se jen o  reklatvne nespokozeny obal.
Moje reseni?
Prestal jsem tam nakupovat, a uz u nich nikdy nic nekoupim.
Beru u mensich obchodniku a na tyhle vetsi proste hazim bobek, moc povyrostli a neumeji se chovat k zakaznikovi.

« Odpověď #4 kdy: 01. 10. 2013, 22:53:14 »
pravidlo zní jasně přijď až ti přijde SMS. Slušnost v jednání patří na obě strany.

Lol Phirae

« Odpověď #5 kdy: 01. 10. 2013, 23:02:05 »
pravidlo zní jasně přijď až ti přijde SMS. Slušnost v jednání patří na obě strany.

Nebuď na něj zlej. Příště už bude vědět, že soutěžit s kapitánem Rumem v chlastu je blbost, nebude mu blbě a nebude si to vylejvat na skladníkovi.  ;D

j

« Odpověď #6 kdy: 01. 10. 2013, 23:50:51 »
Nevim teda od ktery doby chodi misto mailu sms ... jen popisu (spis zabavnou) prihodu.

Kolega objednal ... a protoze tam moc nenakupuje, tak se me ptal, jak to chodi (zbozi skladem) ... ja na to, ze normalne prijde obratem mail potvrzujici objednavku (ten dorazil ... za cca hodinu) a ze normalne tak do pul hodiny dorazi vyzva k odberu (ta nedorazila pro jistotu vubec).

Kupodivu, mu nekdy v mezidobi prisla sms potvrzujici objednavku (nikoli vyzva k odberu) ... na telefonni cislo, ktere nikde u acc neni zadany. Mozna bylo v nejaky mailovy komunikaci, ale ocekaval bych, ze v nastaveni acc bude mit clovek moznost ho aspon zmenit ...

Jop, zbozi kupodivu dostal i tak ... ale to, ze czc jde o desiti k peti defakto jen potvrzuju.

Bla

« Odpověď #7 kdy: 02. 10. 2013, 00:23:27 »
Myslím, že ta scéna je už i na Youtube!
http://www.youtube.com/watch?v=_Q5FdzHaOuE

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #8 kdy: 02. 10. 2013, 00:37:21 »

A když nepřijde, což je celkem normální stav, tak volej a ptej se! V potvrzovacím emailu je předběžný datum dodání a sms přijde klidně i dva dny po tomto datu. Pokud nejsou schopni dodržet termíny, tak nevidím důvod je v tomto podporovat. Oni potřebují prodávat, já to mohu koupit u tisíce dalších. Když jim 250tis. za rok smrdí, tak je tím nebudu obtěžovat a půjdu tam, kde mne uvítají s otevřenou náručí. Často obchoduji s angličany, ale to je úplně jiné jednání. Když nastane zpoždění, ihned píší mail a ještě dávají slevu. Jinak kolikrát je tu balík z Londýna dříve, než z Budějovic.

« Odpověď #9 kdy: 02. 10. 2013, 00:38:54 »
odjakživa chodí SMS. E-mail potvrzuje objednávku. SMS vyzívá k odběru.
Taky jsem tam jednou přišel aniž by mi přišla SMS, ale řekl jsem si O.K. vrátím se až mi přijde. Což bylo až následující den.
A vždycky mi ta SMS přišla.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #10 kdy: 02. 10. 2013, 00:44:19 »
odjakživa chodí SMS. E-mail potvrzuje objednávku. SMS vyzívá k odběru.
Taky jsem tam jednou přišel aniž by mi přišla SMS, ale řekl jsem si O.K. vrátím se až mi přijde. Což bylo až následující den.
A vždycky mi ta SMS přišla.

Emailem chodí i výzva k odběru a už se mi několikrát stalo, že jsem na základě toho emailu vyzvedl zboží a za týden mi přišla sms, že si ho mohu vyzvednout, přitom už jsem ho měl doma ... ;D Ale ať si to dělají jak chtějí, mne ten jejich přístup prostě nevyhovuje, tak tam nepolezu.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #11 kdy: 02. 10. 2013, 00:53:28 »
A pro rejpaly, tady nejde vůbec o to, že jsem tam přišel bez sms. Jde o to, že mi jejich člověk řekl: "Je to tu, za dvě hodiny to bude naskladněné." OK, tak si něco vyřídím a vrátím se. No a po dvouch hodinách mi ten samej člověk řekne: "Není to tu, ale do dvou hodin by to tu mělo být." Na co tedy do toho systému čumí, když se v něm nevyzná?

« Odpověď #12 kdy: 02. 10. 2013, 01:10:16 »
protože kdyby Vám dotyčný odpověděl až to bude tak to bude tak byste řekl, že je drzý. Tak musel mlžit a doufat. Hold se zákazníky je to občas těžký.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #13 kdy: 02. 10. 2013, 01:27:46 »
protože kdyby Vám dotyčný odpověděl až to bude tak to bude tak byste řekl, že je drzý. Tak musel mlžit a doufat. Hold se zákazníky je to občas těžký.

To bychom spíše vyhledali alternativu, vždycky to tak řeším, když něco hoří, nebo se mi nechce vracet. Pokud však obchodník je naučen lhát, tak je to spíše s obchodníkem těžké, než se zákazníkem.

« Odpověď #14 kdy: 02. 10. 2013, 02:11:03 »
Avšak obchodník mi řekl, že zboží už je v budově a zbývá ho jen naskladnit, což by mělo být do dvou hodin

coz by melo byt = znamena, ze mozna bude za dve hodiny. Co vice dodat, on nelhal. On jen rekl ja to obvykle byva. Clovek mini a okolnosti meni.