Nejde mi spustit notebook

VErča

Nejde mi spustit notebook
« kdy: 14. 09. 2013, 18:32:25 »
Když zapnu notebook značky LENOVO tak se mi ukáže A DISK READ ERROR OCCURRED .. PRESS CTRL + ALT + DEL to restart .. Udělám to a blikne mi tam to stejné .... Pomozte mi prosím !!

Re:Nejde mi spustit notebook
« Odpověď #1 kdy: 14. 09. 2013, 19:04:10 »
asi vadnej disk...

Lol Phirae

« Odpověď #2 kdy: 14. 09. 2013, 19:05:27 »
To chce spíš doučování z angličtiny, než pomoc s notebookem.

Ramtech

« Odpověď #3 kdy: 14. 09. 2013, 19:07:43 »
Môže mať ešte povytiahnutý kábel

VErča

« Odpověď #4 kdy: 14. 09. 2013, 19:11:46 »
Proč doucovani? Vím co to znamená jen nerozumím pc.. Tak nebuď chytrej :)

NO1

« Odpověď #5 kdy: 14. 09. 2013, 19:15:45 »
No na dálku lze těžko radit, podle hlášky něco s HDD, pokud se s NTB moc nekamarádíte, doporučuji známého/kamaráda/servis .

« Odpověď #6 kdy: 14. 09. 2013, 19:27:45 »
on má google nějakej lokální výpadek či co? Nebo je to tak unikátní problém, že ho nikdo jinej na světe neřeší?

« Odpověď #7 kdy: 14. 09. 2013, 19:34:05 »

VErča

« Odpověď #8 kdy: 14. 09. 2013, 19:35:28 »
Tak se vám lidi omlouvám ze jsem vás obtezovala svým problémem. V Česku jsou fakt ochotni lidi.

« Odpověď #9 kdy: 14. 09. 2013, 19:58:23 »
V Česku jsou fakt líný lidi, místo zadání dotazu do googlu a vyhledání možných příčin a vyzkoušení různých řešení je jednoduší se zeptat znovu a nechat diskutující znovu procházet celým tím procesem (oni stejně hodí výsledek z googlu) i když už to řada lidi udělala před nimi. A nebo ještě lépe, aby to rovnou někdo lusknutím prstu opravil.

Když mám nějaký problém tak vždy první co dělám je, že zjišťuji zda někdo někdy neměl problém podobný a pokud ano, tak dále zjišťuji jak ho vyřešil.

Nevím proč jsou češi tak hrozně nesoběstační, co ke všemu potřebujou deset prostředníků a jsou sami líní si něco obstarat a vyřešit. Pak navíc ještě držkujou, že to dlouho trvá, je to drahý a nakonec řeknou, že by jim to někdo udělal líp...

Příště to udělej jednoduše, odnes to do servisu, počkej dva tejdny a pak vyplázni dva litry a mlč...

Tom Liberec

« Odpověď #10 kdy: 14. 09. 2013, 20:07:30 »
Jestli toamá DVD zkus to nastartovat z něj. Případne USB flash. - Ovšem pokud nemáš další PC a nemáš žádnou startovací zálohu tak opravdu budeš muset do opravny, prostě k někomu kdo ji ma. Nevím jak je to postaveny jak vypada BIOS. Případne bych vyndal HDD. Další varianta, je to vidět na síti?

Jestli je to v záruce tak neváhej a opravna to jisti.

VErča

« Odpověď #11 kdy: 14. 09. 2013, 20:19:01 »
Děkuju TOme :) a eskymaku jsem z vesnice a vlak do Olomouce mi fakt nejede o víkendu ... A na googlu jsem zahnela ale napsala jsem i sem kdyby něco  o tom věděl ... Já totiž rozhodne nejsem ta kterou si popisoval :) jen mě štve přístup lidi které zadám o pomoc. Protože když mě někdo zadá s něčím o pomoc pomůžu hned a kdykoliv a ne vymlouvat se na jiné věcy a neříkám tomu dotyčnému ať si poradi sám .. Ale záleží na typu cloveka viď ze ?

Lol Phirae

« Odpověď #12 kdy: 14. 09. 2013, 20:36:47 »
Protože když mě někdo zadá s něčím o pomoc pomůžu hned a kdykoliv a ne vymlouvat se na jiné věcy a neříkám tomu dotyčnému ať si poradi sám ..

OK, mohla bys mi pomoct s felací...  ;D

VErča

« Odpověď #13 kdy: 14. 09. 2013, 20:41:19 »
Mogadišu vy jste fkt trapaci...

mca

• 181
    • Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 14. 09. 2013, 20:42:28 »
Z mesta, vesnice, nebo samoty (jo presne tyhle informace pomohou) ... a ted mi rekni, co cekas. Podivej, Root neni uplne BFU-friendly forum a proste se ocekava, ze umis svuj problem popsat a sama od sebe dodat alespon zaklad (zduraznim BFU) informaci, treba SMART.

Kdybys prisla na ML, nebo zamerene forum, tak bys dostala pravem takovou sodu, ze bys to uz nezkusila (+BAN), protoze nikdo z Tebe nebude tahat zakladni informace a ani Ti rikat, kde sezenes UBCD, kde a jak vydolujes SMART. Proc bych se mel snazit, kdyz se nesnazit Ty? Proc ma kdokoliv tady z Tebe neco tahat? Proste nejsi na poradne pro BFU a ceka se od Tebe, ze alespon budes trochu samostatna a inciativni. Asi na me leze nejaka cloveko-socialni virus pochopeni, cas to zarazit. 

http://www.catb.org/esr/faqs/smart-questions.html