Nejde mi spustit notebook

Lol Phirae

Re:Nejde mi spustit notebook
« Odpověď #15 kdy: 14. 09. 2013, 20:47:32 »
Mogadišu vy jste fkt trapaci...

Nedělej Zagorku, jasně si psala, že se nebudeš "vymlouvat se na jiné věcy". Stejně v tom vašem vidlákově není večer do čeho píchnout.  ;D

Ramtech

« Odpověď #16 kdy: 14. 09. 2013, 21:09:06 »
Odmalička učená že stačí sa urobiť neshopnou a chlap to za ňu vyrieši a teraz narazila nečudo že je nasratá

Tom Liberec

« Odpověď #17 kdy: 14. 09. 2013, 21:24:48 »
Nějaký další počítadlo zřejme má a tohle počká do pondělí. Na to ostatní se i na vesnici vždycky někdo najde. I na ten notes.

U věcí jako notebook mě štve když pokud nejde zreklamovat třebas jen ten disk.

Zabralo něco?

Jo a ohledně ženských a počítaču jsem nedávno přišel na vtip. Holčina od sestřenice 4.třída,  prostě chtěla tablet ...  Tak jsem začal říkat, ženský potřebuji tablety ... jednu ráno, druhou večer.

« Odpověď #18 kdy: 14. 09. 2013, 22:29:02 »
Místo informací víme že je z vesnice, kdy ji jede a nejede vlak, jaká je skvělá a podobně, což se skvěle hodí do seznamky ale informace o počítači, které se hodí sem tu nejsou žádné.

Víme jen že je to notebook lenovo...

Když si googlovala, jaké z postupů, které si našla si už zkoušela?

Tomas

« Odpověď #19 kdy: 14. 09. 2013, 23:01:16 »
Eskymaku ani se nesnaz :), holka ti ani nerekne kolik ma ram v pocitaci. Nedavno dojela kamoska ze ji pocitac strasne moc piska :), no hadej, ona mela zapli mikrofon na maximum :D. Ta slecna tu akorat ztraci cas svuj a ostatnich.

Bez zakladu je opravdu lepsi vyhledat pomoc tipu tady mas pocitac a oprav ho.

Protiva

« Odpověď #20 kdy: 15. 09. 2013, 00:43:16 »
...proste se ocekava, ze umis svuj problem popsat a sama od sebe dodat alespon zaklad (zduraznim BFU) informaci, treba SMART.

Ti z toho už myslím taky je-píp-.

Verčo, ten problém může být v ledasčem. Tato hláška je způsobena nenalezením zavaděče systému a proto je ti nabídnuta klávesová zkratka pro restartování počítače (pokus o nový boot). Mohlo dojít jen ke změně bootovacího média (v BIOSu, nebo jeho Boot Manageru) nebo také poškození disku,...

Právě proto je potřeba napsat něco podstatného. Třeba co jsi dělala než se to stalo? Kdy to naposledy fungovalo? Instalovala jsi něco a neměnilas odkud má počítač startovat? Možná už sama znáš příčinu... To že tě množství informací předhozené vyhledávačem odradí já chápu, ale bez informací nevymyslí nikdo nic.

Klidně je možné že nakonec by přišlo i na onen S.M.A.R.T., i když pochybuji o ochotě zdejší komunity a navíc bych tomu co vypadne z 99% z nich nepřikládal až takovou hodnotu. Podívej se schválně do starých diskusí, tady se kecá a mudruje. Takovéhle věci se tu opravdu moc neřeší i přesto, že by to zřejmě všichni místní zvládli. Přinejmenším komunikace mezi rukama, které by ty potřebné úkony prováděly a hlavou co by vymýšlela blbosti než by se trefila, je již teď zadrhávající. Jednoduší máš opravdu vyhledat fyzicky někoho kdo se na počítač podívá. Než uvaříš kafe, možná ho už budeš mít "opravený".

VErčina sousedka

« Odpověď #21 kdy: 15. 09. 2013, 05:30:03 »
VErča byla podojit malá selata a pak jsem s ní byla na Fejsbůku.

tadeas

« Odpověď #22 kdy: 15. 09. 2013, 08:18:56 »
Podojit selata?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 15. 09. 2013, 11:48:40 »
Podojit selata?

Nejaka nova sexualni uchylka.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #24 kdy: 15. 09. 2013, 13:31:39 »
Podojit selata?

Nejaka nova sexualni uchylka.

Poměrně stará, přišla s obezitou.

Tom Liberec

« Odpověď #26 kdy: 18. 09. 2013, 00:55:08 »
Asi budeme potřebovat detailní seznam všech známých sexuálních úchylek, aktéři budou dodávat vysvětlivky. Jen jsem netušil,  že to bude na fóru root. Take bych neodhadl, že na to stači jedna ženska s notebookem.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #27 kdy: 18. 09. 2013, 10:00:10 »
Tady vidíš, jací jsme amatéři, nebo už nejsme puberťáci. Nehodící se škrtni.

Asi budeme potřebovat detailní seznam všech známých sexuálních úchylek, aktéři budou dodávat vysvětlivky. Jen jsem netušil,  že to bude na fóru root. Take bych neodhadl, že na to stači jedna ženska s notebookem.