no takze nebudem kazdemu odpovedat zvlast:D
takze studujem na vysokej skole, pred par dnami som spravil statnice(bc) a idem dalej.
Neviem preco si zdeseny, ale okej bud...
nestudujem zrovna it skolu, ja na to trochu zamerana...ale mam v plane ist na fit.
co sa tyka tych jazykov tak nejde mi o to ze co sa bude pouzivat ked dostudujem pretoze aj kebyze studujem este 10r tak si myslim ze stale sa budu pouzivat tie co teraz.
Co sa tyka c++ tak presiel som knihu naucte se c++ za 21 dni (dufam ze nebude z toho nikto zdeseny ale trvalo mi to viac ako 21 dni kym som ju presiel) potom som siel na mistrovstvi v c++, nieco nove som sa naucil, nieco zopakoval.
nejake tie programy uz spravit viem...samozrejme nie nejake extra zlozite a super ale nieco primitivne uz zvladam...zatial vsetko len konzolove programy....nejake to gui ci interface este neovladam(dotycny zhrozeny, dufam ze este zijes)
a inac studoval som na gympli...ale to neznamena ze som sa inf nevenoval, neviem ake su koho vedomosti z coho ale mam ich dost...co sa tyka programovania tak som stale na zaciatku.
Islo mi hlavne o to aby som zistil ci je lepsie venovat sa jednemu alebo ak by som sa popri c++ ucil aj druhy, ci to ma aj vyznam, su dost podobne, takze by sa to dalo. Nechcel som aby debata smerovala kde studujem a ze sa mam na to radsej vy*rat a niekoho zdesit(
)
tisic ludi, tisic nazorov> preto som chcel aspon par nazorov nech viem co dalej.
Co sa tyka co by som chcel robit? tazko povedat zatial si neviem predstavit ako sa navrhuje nejaky kvalitny program(to je uz jedno aky napr icq, to je fuk) kedze neviem ako sa robi interface...nieco som k tomu uz pozeral ale zatial som tomu nevenoval velku pozornost. Mozno casom, ak by som sa pustil aj do tej javy tak nejake aplikacie na android...