Re. PotatoJesus
Lecos by se dalo vymyslet pro ovládání jednou rukou. Co třeba touchpad na zadní straně, abys ho mohl jednou rukou držet a zároveň šmejdit ukazováčkem vespod. Nebo se ti třeba začne víc prosazovat technologie, podle které se kurzur posouvá tam, podle pohybu očí a kurzor půjde tam, kam se díváš.
Můj "NÁPAD" který mě vyprovokoval to tu řešit nepotřebuje tak velké úpravy HW. Víceméně by vystačil s úpravou SW, ale s ovládáním jednou rukou by také mohl pomoci.
Re. Lenin POWER!:
Kdysi jsem si kreslil různé vynálezy do hoodně tlustého sešitu. To bylo někdy kolem roku 1985 a první z nich bylo něco jako helma na virtuální realitu, počítač co to řídil byl připnutý k opasku a měl velikost cca krabičky od cigaret. Přemýšlet o těhle hračkách mě vždycky bavilo. Možná proto mám na ty dnešní hračky a na jejich ovládání, tak velké nároky.
Klidně si párkrát za století ze sebe udělám klauna, který má v hlavě nápad. Nemyslím, že je geniální, nemyslím, že to nějak dramaticky změní svět, neříkám "kdybych měl peníze". Vzpomeň si na svět bez numerické klávesnice, kolečka myši, T9 slovník, prostě šikovné nápady, které se staly užitečnou a běžně používanou věcí. Do téhle kategorie mířím. Prostě taková normální lidská chuť prosadit zajímavý nápad.