[...] Pořídil jsem si tablet , naštěstí ne drahý [...] To je běs ten android.K čemu je to vlastně dobré [...] každý prg.s toho jejich story
chce po mě abych bonznul polohu , povolil přístup k fotkám , mikrofonu a co já vím co ještě [...]
- koupil si neco levneho predpokladam nekvalitniho, tak necekej zazraky a kdovijakou podporu... je dobre koupit neco co si overis ze ma dostupnej CyanogenMod, z toho pak vychazeji i nektere dalsi...
http://wiki.cyanogenmod.org/w/Devices- na zajimave zarizeni jsou dostupne alternativni rom s Android 5.1 nebo 6, kde mas Android ve vychozim stavu bez GooglePlay (bez obchodu i veskerejch google sluzeb a nemusis si to instalovat), aktualizujes system takze mas dostupne security updates, nainstalujes si F-Droid a z neho si instalujes opensource aplikace, v systemu si aktivujes aby zadna aplikace nemela pristup k poloze/fotkam/mikrofonu/cemukoliv k cemu nechces aby mela, pripadne si nastavis aby pri pristupu si byl vzdy dotazan a mel to pod kontrolou...
- take muzes jit primo ke "zdroji" a poridit telefon Nexus 5 nebo tablet Nexus 9...