Prodám BTC

Japapa

Re:Prodám BTC
« Odpověď #30 kdy: 12. 04. 2013, 13:24:46 »
Isté je, že dnes nikto nevie na 100% povedať ako sa bitcoin vyvinie. Ale keďže ich môže byť pre celý svet len 21mil. a šanca, že sa presadí je buď/alebo, tak jediná rozumná vec čo sa dá dnes urobiť je kúpiť alebo vyťažiť aspoň jeden BTC. Ja som kúpil dávnejšie za 36€, nejdem kupčiť ani páliť elektriku na mining, iba si ho odložím. Buď som prerobil 36€, alebo z toho bude dôchodkové zabezpečenie. Podľa toho čo sa v poslednom čase deje, by najväčšia hlúposť bola ignorovať bitcoin, ja som tých par eur riskol.

« Odpověď #31 kdy: 12. 04. 2013, 13:51:37 »
alebo z toho bude dôchodkové zabezpečenie.
Má ty prostoto...

Podľa toho čo sa v poslednom čase deje, by najväčšia hlúposť bola ignorovať bitcoin, ja som tých par eur riskol.
Nejvetsi hloupost by byla na BTC spolihat.

Petr

Prodam 10 BTC
« Odpověď #32 kdy: 03. 12. 2013, 22:42:47 »
Caute mam naprodej 10btc. Napiste na email : kucaa@mail.com

ASDASD

« Odpověď #33 kdy: 06. 06. 2014, 21:36:33 »
Proc by jste dnes prodavali neco, co ma hodnotu 10 miliard dolaru za kus, sami se jen okradate. Bitcoiny si nechte a doufejte...kldine cely zivot.

ASDASD

« Odpověď #34 kdy: 06. 06. 2014, 21:38:34 »
Mirek Prymek ma zdravy negativismus, berte si z nej priklad. Neroztleskava kdejakou kravinu, budu mu rikat hrube sito.

ASDASD

« Odpověď #35 kdy: 07. 06. 2014, 21:53:57 »
Mohu se zeptat, jak to bude probihat? Predpokladejme, ze ekonomiku tvori 100 lidi, vsichni maji stejny pocet BTC do zacatku a jeho hodnota roste do nekonecna, protoze je ho omezene mnozstvi.

Proc by Bitcoinem mel kdokoliv za cokoliv platit, kdyz druhy den jeho Bitcoiny budou mit vetsi hodnotu a sam se tak pri kazdem nakupu jen okrada. Neni vyhodnejsi Bitcoin mit u ledu az do smrti? proc se zbavovat neceho, cemu roste hodnota a uz to nikdy neziskat zpet?

Dnes stoji rohlik 1 BTC,
Koupim si rohlik za 1 BTC.

Druhy den hodnota BTC vzrostla, protoze je ho omezene mnozstvi, rohlik uz nestoji 1 BTC ale jen 0.9 BTC.
Druhy den si clovek, od ktereho jsem ten rohlik koupil chce odemne koupit mnou upeceny rohlik za 0.9 BTC.

Jsem o 1/10 chudsi nez jsem byl prvni den, protoze jsem Bitcoinem zaplatil a nedrzel ho do konce sveta.

bla

« Odpověď #36 kdy: 07. 06. 2014, 22:51:05 »
Vies prečo? No predsa aby si neumrel od hladu.  ;)

ASDASD

« Odpověď #37 kdy: 07. 06. 2014, 22:58:43 »
Vies prečo? No predsa aby si neumrel od hladu.  ;)
Kdyz to tak udelam, prvnich par dnu preziju, na rohlik mit budu ale postupem casu mi budou lide za me vyrobky a sluzby platit mene a mene, az budu chudy a mit prd.

hawran neprihlaseny

« Odpověď #38 kdy: 07. 06. 2014, 23:11:42 »

guestnumberone

« Odpověď #39 kdy: 08. 06. 2014, 03:11:19 »
@ASDASD
Hodnota bitcoinu je a bude urcovana trhom. Neskvor bude rast len mierne a zisk len z drzania bude len par percent, mozno ako sporiaci ucet v banke. Takze ludia budu investovat dalej. Problem je ze teraz je cena bitcoinu smiesne nizka cca. 650$ v case pisania tohto prispevku. A preco nieco kupovat za bitcoiny teraz a nie radsej pockat? Nuz urcite je dobre pockat, ale ludia chcu veci teraz, preto si mozu nechat bitcoiny ktore si setria a nakupit dalsie, ktore pouziju na platbu tovaru/sluzby. Podla mna problem s bitcoinom je psychologicky. "Nic podobne predtym v minulosti nebolo, neviem si to predstavit a kedze si to neviem predstavit, nemoze to fungovat." Dalsi dovod je v jednej z najkrajsich ludskych vlastnosti. "Par ludi naskocilo skvor, ja som tam nebol, a preto si nemozem pripustit zeby som spravil chybu alebo aby ostatni takto lahko zbohatli." Tak ci tak je naozaj mozne ze bitcoin padne, ale je to nepravdepodobne. Percenta ci padne alebo porastie si tam dohodte podla vlastneho presvedcenia a viery.  :P

ASDASD

« Odpověď #40 kdy: 08. 06. 2014, 11:12:09 »
@ASDASD
Hodnota bitcoinu je a bude urcovana trhom. Neskvor bude rast len mierne a zisk len z drzania bude len par percent, mozno ako sporiaci ucet v banke. Takze ludia budu investovat dalej. Problem je ze teraz je cena bitcoinu smiesne nizka cca. 650$ v case pisania tohto prispevku. A preco nieco kupovat za bitcoiny teraz a nie radsej pockat? Nuz urcite je dobre pockat, ale ludia chcu veci teraz, preto si mozu nechat bitcoiny ktore si setria a nakupit dalsie, ktore pouziju na platbu tovaru/sluzby. Podla mna problem s bitcoinom je psychologicky. "Nic podobne predtym v minulosti nebolo, neviem si to predstavit a kedze si to neviem predstavit, nemoze to fungovat." Dalsi dovod je v jednej z najkrajsich ludskych vlastnosti. "Par ludi naskocilo skvor, ja som tam nebol, a preto si nemozem pripustit zeby som spravil chybu alebo aby ostatni takto lahko zbohatli." Tak ci tak je naozaj mozne ze bitcoin padne, ale je to nepravdepodobne. Percenta ci padne alebo porastie si tam dohodte podla vlastneho presvedcenia a viery.  :P

A proc si koupit BTC a ne LTC nebo jine kryptomeny? Casto resi problem ktery u BTC pretrvava. Stale ale nelze dohledat pachatele, reverzovat transakce a hrat na banku si muze kde kdo - neni potreba zadnych licenci, zadneho spolecneho rozhrani pro prehlednost.

Pokud dnes je kazdy desaty obchodnik podvodnik, ktery si necha zaplatit v korunach za zbozi, ktere nikdy neposle, ve svete Bitcoinu to nebude kazdy desaty ale kazdy druhy, protoze nebudou mit strach a nikdo na ne nedosahne, takovy svet je pro zakaznika neefektivni, bude si muset overovat z referenci na internetu kde jakou blbost a i reference jdou generovat. To se samozrejme deje i dnes ale v daleko mensi mire, protoze to je dohledatelne.

blakaka

« Odpověď #41 kdy: 08. 06. 2014, 20:52:42 »
@ASDASD

A proc si koupit BTC a ne LTC nebo jine kryptomeny? Casto resi problem ktery u BTC pretrvava. Stale ale nelze dohledat pachatele, reverzovat transakce a hrat na banku si muze kde kdo - neni potreba zadnych licenci, zadneho spolecneho rozhrani pro prehlednost.

Pokud dnes je kazdy desaty obchodnik podvodnik, ktery si necha zaplatit v korunach za zbozi, ktere nikdy neposle, ve svete Bitcoinu to nebude kazdy desaty ale kazdy druhy, protoze nebudou mit strach a nikdo na ne nedosahne, takovy svet je pro zakaznika neefektivni, bude si muset overovat z referenci na internetu kde jakou blbost a i reference jdou generovat. To se samozrejme deje i dnes ale v daleko mensi mire, protoze to je dohledatelne.

nato uz bol vynalezeny lek - jmenuje se to web of trust

Ludek

« Odpověď #42 kdy: 08. 06. 2014, 21:05:22 »
nato uz bol vynalezeny lek - jmenuje se to web of trust

Tak to ti preji hodne stesti s tou duverou v zivote.

jenda

« Odpověď #43 kdy: 09. 06. 2014, 13:39:01 »
kazdy ma svuj rozum - ja muzu rict to, co jsem rikal pred trema rokama - a nic se na tom nezmenilo - je to revolucni technologie srovnatelna s rozdilem "papirova posta" - "elektronicka posta", je to rizikova investice, nikdo nevi, co z toho bude.
A jak rikaly nase babicky - nedavej vsechny vejce do jednoho kosiku ;)
Zoufalci, kteri pomlouvaji BTC, by pomlouvali e-mail, kdyby tehdy byli uz na zivu - a ani tehdy ani dnes tomu jaksi nerozumeli ani nerozumi, ale to neva :)

aktualni kurz :

bitcoincharts.com/charts/

kde to berou :

http://coinmap.org/

Ludek

« Odpověď #44 kdy: 09. 06. 2014, 14:28:55 »
kazdy ma svuj rozum - ja muzu rict to, co jsem rikal pred trema rokama - a nic se na tom nezmenilo - je to revolucni technologie srovnatelna s rozdilem "papirova posta" - "elektronicka posta", je to rizikova investice, nikdo nevi, co z toho bude.
A jak rikaly nase babicky - nedavej vsechny vejce do jednoho kosiku ;)
Zoufalci, kteri pomlouvaji BTC, by pomlouvali e-mail, kdyby tehdy byli uz na zivu - a ani tehdy ani dnes tomu jaksi nerozumeli ani nerozumi, ale to neva :)

aktualni kurz :

bitcoincharts.com/charts/

kde to berou :

http://coinmap.org/

Jendo Jendo....proc pomlouvac BTC musi byt nutne zoufalec? Vis co je to short pozice? Elektronicka posta neni hra typu letadlo, kterou muze navic Cina kdykoliv zakazat. U emailu bylo hned jasne i pitomcum s pulkou mozku, jak je to dobre. Bitcoin dobry neni, protoze jako deflacni platidlo je nepouzitelny, nelze reverzovat transakce a dohledat viniky tresnych cinu. Zlaty standart take nebyla dobra vec ale kdo nezna historii, je nucen si ji zopakovat.  Ano, kurz je to zajimavy, v dohledne dobe prijde korekce, uz jsem v short pozici od vcerejsiho vecera. Bezmyslenkovite oztleskavat zvladne kde kdo.