Ahoj,
šéfík tu právě řeší nábor nějakého člověka bez praxe na správu PC v Liberci (tady není Praha).
Měl by dělat cca 6 hodin * 5 dní.
A nemůžeme se shodnout na tom, kolik by takový člověk měl dostat.
Vzhledem k tomu, že se bude jednat o technicky vzato úplného budižkničemu po škole, který umí totální prd (průměrný odpad čti "produkt" našeho školství), tvrdím, že by měl dostat tak 9-12 hrubého, zbytek peněz dostane v tom, že se něco naučí a příští rok si půjde najít normální práci. Popravdě tu už pár takových jantarů bylo a dávat jim peníze mi přišlo jako přehnaná charita.
Ale chci se zeptat, protože ten typoš skončí na krku určitě mě, kolik dáváte takovým "podržtaškám"?
Bavíme se o člověku, co vylezl ze školy a když jsou hvězdy v dobré konstelaci, zvládne sestavit PCčko do druhého dne a do konce týdne tam dostat i Windows a Office. (Za počítání Integrálů nikdo nezaplatí nám, tak za to nebudeme platit ani jemu.)
Vlastně jsem měl představu, že by dostával postupně po měsíci přidáno řekněme po 500,- Kč nebo po tisce, jak se bude zlepšovat a jeho práce začne pomáhat, místo toho aby se jen pletl pod nohy a zdržoval. Tedy že by začal na nějakých 8-9 tisících a postupně se dostal až na nějakých 12-13 hrubého.