Fórum nefunguje kvůli gemius.pl

Mr. X

Re:Fórum nefunguje kvůli gemius.pl
« Odpověď #60 kdy: 27. 02. 2013, 03:19:54 »
Zaujímavý nápad.
Čo takto urobiť na konci každého týždňa anketu čo chcú ľudia o týždeň čítať (teda nie hneď po víkende, ale až ten ďaľší).
Vybrali by sa nejaké okruhy - siete, jadro, ovládače, DB, atď.
A potom by sa mohlo vyjadrovať čo konkrétne chcú ľudia čítať. Predíde sa tým "každý chce všeto" systému

Tiež preferujem možnosť zaplatiť až po vydaní lebo:
Ako dlho bude trvať vydanie od objednania?
Kto zaručí, že bude člénok vydaný (keď je viacero objednávateľov, kto dostane prednosť? Kto dá najviac, alebo koho podporí najviac ľudí? Alebo..?) podľa plánu?
A pod.

Blabla

« Odpověď #61 kdy: 27. 02. 2013, 09:49:08 »
2 Mr.X vytvoření článku pro jiný server mi trvalo měsíc.

Blabla

« Odpověď #62 kdy: 27. 02. 2013, 12:28:20 »
A abych neplácal jen tak do větru  ::)
........................
Neříkám, že bych posílal peníze každý měsíc a nečekám, že by se na články naspořilo za pár dní.
Já bych třeba dával peníze co 1/2 roku. ::)

Tak se zdá, že jsi sám, ostatní by prachy nedali.

student

« Odpověď #63 kdy: 27. 02. 2013, 13:43:05 »
A abych neplácal jen tak do větru  ::)
........................
Neříkám, že bych posílal peníze každý měsíc a nečekám, že by se na články naspořilo za pár dní.

Tak se zdá, že jsi sám, ostatní by prachy nedali.
+1, viz prispevky na Flattr - kolko sa doteraz vybralo na root.cz? Na prvy pohlad sa mi zda, ze to nebolo ani tolko, kolko si planoval dat za mesiac.

Rax

« Odpověď #64 kdy: 27. 02. 2013, 14:21:53 »

Nápad je to luxusní, ale v praxi nezafungoval.
Na jiném specializovaném serveru zkoušeli takhle svépomocně vybrat alespoň na hosting a nepodařilo se jim to a to mají 1000 unikátních IP denně, museli se vrátit k reklamě.

M1str

« Odpověď #65 kdy: 27. 02. 2013, 16:36:13 »
RAX: Kde jsi přišel na to rušení reklamy? To RUM vůbec neříká, konkrétně psal, že platící by to měl bez reklam a případně by šlo vytvářet motivační odměny za napsání článku na nějaké téma.

Rax

« Odpověď #66 kdy: 27. 02. 2013, 16:54:09 »

Myslel jsem to obecně, dostat takhle z lidí nějaké významné peníze byť na bohulibé účely je velmi těžké.

« Odpověď #67 kdy: 27. 02. 2013, 16:54:39 »
Rume, nehlede na to, ze to je trochu utopie, myslim, ze to je docela blbej napad. Vzhledem k tomu, jak tady lidi neustale frflou na uroven clanku, ktere maji zadarmo, nedovedu si predstavit, jak by frflali na clanky, ktere by si predem zaplatili... To by bylo samy "zaplatil jsem, ale tohle jsem teda za ty prachy neocekaval. Chci prispevek vratit!"

Platit dobrovolne za clanky, ktery se mi libily, mi prijde adekvatni, jednoduchy, transparentni a naprosto dostacujici. Flattr je imho ok nastroj, ale stejne se pres nej imho nic moc nevybere...

P.S. Pro Petra Krcmare: bude iinfo zverejnovat statistiky, kolik se vyflattrovalo? Asi ne, ze?

M1str

« Odpověď #68 kdy: 27. 02. 2013, 17:02:32 »
A mě se to docela líbí. Třeba bych si taky připlatil za články, co se mi budou hodit k práci.
Jenže zatím se nikdo další nehlásí :P
To bude asi ta komunistická Linuxová nátura.
Proč platit, když to dříve nebo později dostanu zadarmo? 

M1str

« Odpověď #69 kdy: 27. 02. 2013, 17:04:38 »
Prýmek: Na flatr se můžu ty víš co ;D

« Odpověď #70 kdy: 27. 02. 2013, 17:10:06 »
A mě se to docela líbí. Třeba bych si taky připlatil za články, co se mi budou hodit k práci.
Jenže zatím se nikdo další nehlásí :P 
Zaloz na foru tema "Kdo mi napise clanek o X" a uvidis, jestli se pohrnou tisice odborniku na dane tema, kazdy nadrzeny na to, aby hned ted sedl a kvuli dvema stovkam travil tyden psanim vyfutrovaneho clanku plneho fakt, odkazu a nejnovejsich poznatku v danem oboru :)

M1str

« Odpověď #71 kdy: 27. 02. 2013, 17:12:55 »
Tak jestli jsem to správně pochopil, bylo to myšleno tak, že se k určité nabídce připojí i ostatní, pak se nebavíme o dvou stovkách, ale třeba o tisícovce.

« Odpověď #72 kdy: 27. 02. 2013, 17:19:17 »
Tak jestli jsem to správně pochopil, bylo to myšleno tak, že se k určité nabídce připojí i ostatní, pak se nebavíme o dvou stovkách, ale třeba o tisícovce.
No a kdyz zalozis to tema v diskusi, tak se k tomu ostatni pridat nemuzou nebo jak?

Jako tisicovka zni sice bajecne, ale uz jsi nekdy nejaky odborny clanek psal? To je dost narocna prace. To neni jenom tak jako sednu si a napisu slohove cviceni na tema "Jak jsem se mel o prazdninach". Pokud to ma byt co k cemu, stravis tim spoustu hodin. A to jenom proto, aby ti pak v diskusi pod clankem par anonymnich rozumbradu napsalo neco ve stylu "Aha, Prymek zas pise o necem, o cem vi kulovy. Takhle se to prece uz davno nedela. Hele, kamo, radsi uz nic nepis." 

Rax

« Odpověď #73 kdy: 27. 02. 2013, 17:38:24 »

Za tisícovku ti odborník udělá leda tak konzultaci po telefonu. Na článek musíš značně přitlačit.

Lol Phirae

« Odpověď #74 kdy: 27. 02. 2013, 17:43:29 »
Za tisícovku ti odborník udělá leda tak konzultaci po telefonu.

To zas na drahou stranu není tak špatná nabídka, ve srovnání se štrykující důchodkyní předstírající za 90 Kč/min. sexuální vzrušení. ;D :D