Fórum nefunguje kvůli gemius.pl

Pavel 'TIGER' Růžička

Re:Fórum nefunguje kvůli gemius.pl
« Odpověď #75 kdy: 27. 02. 2013, 18:20:08 »
Tak jestli jsem to správně pochopil, bylo to myšleno tak, že se k určité nabídce připojí i ostatní, pak se nebavíme o dvou stovkách, ale třeba o tisícovce.

Za tisícovku ti odborník udělá leda tak konzultaci po telefonu. Na článek musíš značně přitlačit.

Nesmíš to brát jako formu zisku, ale jako formu prestiže. Když to budeš dělat pro zisk, bude to stát za starou bačkoru. Jinak, také bych platil.

« Odpověď #76 kdy: 27. 02. 2013, 18:35:52 »
Nesmíš to brát jako formu zisku, ale jako formu prestiže. Když to budeš dělat pro zisk, bude to stát za starou bačkoru. Jinak, také bych platil.
Ja bych to jako formu prestize bral, pokud by se v komentarich pod clankem objevovalo vic podekovani, vic konstruktivni kritiky a doplneni a min debilniho frflani, ze autor je idiot (sorry za expresivni vyrazivo, ale chtel jsem vystihnout pointu).

PanKapitanRUM

« Odpověď #77 kdy: 27. 02. 2013, 19:09:33 »
Právě proto by na tyhle "čtenáři žádané a sponzorované" články měli platící uživatelé náhled před zveřejněním a mohli se tam v diskuzi vylejt ještě před vydáním. Po vydání by se nastavila diskuze nová.

« Odpověď #78 kdy: 27. 02. 2013, 19:11:29 »
Právě proto by na tyhle "čtenáři žádané a sponzorované" články měli platící uživatelé náhled před zveřejněním a mohli se tam v diskuzi vylejt ještě před vydáním. Po vydání by se nastavila diskuze nová.
A tak to je dobrej napad! Anebo diskusi otevrit jenom pro platici, to by teprv byl odvazny krok :)

Lol Phirae

« Odpověď #79 kdy: 27. 02. 2013, 19:14:55 »
Anebo diskusi otevrit jenom pro platici, to by teprv byl odvazny krok :)

Eště doporučuju doplnit přihlašováním výhradně přes Fejsbůůůk.  ;D

« Odpověď #80 kdy: 27. 02. 2013, 19:17:56 »
Eště doporučuju doplnit přihlašováním výhradně přes Fejsbůůůk.  ;D
Radeji MS Live. At linuxaci puknou vzteky ;)

PanKapitanRUM

« Odpověď #81 kdy: 27. 02. 2013, 19:24:53 »
HAHAHA!! MS LIVE ;D ;D ;D s omezením na použití IE 6.0 ať jen to jen pro otrlý  ;D ;D ;D

« Odpověď #82 kdy: 27. 02. 2013, 20:20:46 »
OMG, tady se zas chlastá!
 ;D ;D ;D

Lol Phirae

« Odpověď #83 kdy: 27. 02. 2013, 20:32:24 »
OMG, tady se zas chlastá!
 ;D ;D ;D

Nojo, akorát kpt. Tuzemák se eště po včerejšku léčí.  ;D

PanKapitanRUM

« Odpověď #84 kdy: 27. 02. 2013, 20:49:38 »
Ummm tuzemáček se dá pít jen s ChocaCholou ::)  :P MLASK!

PanKapitanRUM

« Odpověď #85 kdy: 01. 03. 2013, 23:49:10 »
Dneska se fórum zase seká  ::)  >:( :(

To mě moc mrzí, protože reklamní rádce se mě zrovna snaží naučit Japonsky :-[

Reklamy Google
Citace
クラウドの日立システムズ
ITライフサイクルの全領域を支援。 IT最新事例、セミナー、サービス hitachi-systems.com

Hitachi cloud
Podporuje celý životní cyklus IT apliací. IT Semináře a služby hitachi-systems.com

xxx

Re:Fórum se nefunguje kvůli gemius.pl
« Odpověď #86 kdy: 06. 07. 2014, 11:11:24 »
To je NetMonitor - oficiální měřící systém, který se v Česku používá. Bohužel nemáme jak ovlivnit, jestli funguje nebo ne. Už jsem ale zhruba před čtrnácti dny dával na vývoj dotaz, jestli by se tyhle měřící kódy nedaly pouštět asynchronně, aby neovlivňovaly zbytek webu. Popoženu to.

Pro ostatní „podívejte, jak jsem geniální, já jsem si to zablokoval“ - tímhle přímo Roota poškozujete, protože statistika návštěvnosti je (bohužel) velmi důležitým ukazatelem při získávání inzerentů. Blokováním opticky snižujete návštěvnost Roota a zhoršujete jeho pozici. Vím, že vás to neobměkčí, ale chci, abyste věděli, že to má důsledky.

Pokud to nemá technické opodstatnění (zrovna to nefunguje a blokuje to přístup k webu), prosím zvažte zrušení toho blokovacího pravidla.

existuji i jine metody mereni, ktere nestopuji, tim zase poskozujete uzivatele

Re:Fórum se nefunguje kvůli gemius.pl
« Odpověď #87 kdy: 06. 07. 2014, 11:18:15 »
To je NetMonitor - oficiální měřící systém, který se v Česku používá. Bohužel nemáme jak ovlivnit, jestli funguje nebo ne. Už jsem ale zhruba před čtrnácti dny dával na vývoj dotaz, jestli by se tyhle měřící kódy nedaly pouštět asynchronně, aby neovlivňovaly zbytek webu. Popoženu to.

existuji i jine metody mereni, ktere nestopuji, tim zase poskozujete uzivatele
Kolik zadavatelů reklamy ty jiné metody měření uznává?

« Odpověď #88 kdy: 07. 07. 2014, 10:21:44 »
to mne ale nezajima, chces reklamu na mem webu? ano? mereni bude probihat takto, nelibi? tak tahni jinam!, prece si nemusime nechat diktovat, samozdejme, ze chcou pouzivat ty "uznavane", protoze ony krom mereni, delaji i dalsi, pro zadavatele "uzitecne" veci, jako treba trekovani napric internetem a o to prece svobodny clovek nestoji, zalezi jen na kazdem, jake hodnoty bude uznavat a tvorit!

Lol Phirae

« Odpověď #89 kdy: 07. 07. 2014, 10:40:47 »
Kristepane, kdo oživil tu 1,5 roku shnilou mrtvolu?  ::) >:(