IT vysoká škola

KapitánRUM

Re:IT vysoká škola
« Odpověď #90 kdy: 18. 12. 2012, 01:46:20 »
Vždycky, když někoho vidím psát "looser", říkám si, co je asi dotyčný zač...

V tomhle případě někdo, kdo tu chce ostatní vyburcovat k vyššímu výkonu.
Je pravda, že řada našich postojů je zcela zvrácených.

Například ty píšeš:
Možná se ti zdá, že na to vlastně nemá právo, že si to tu hromada lidí nezaslouží, ale řeknu ti pravdu, zaslouží si to 90% procent lidí.
Zbytek se dělí na dvě procenta 5% těch co to zkusí a uspějí a 5% těch co to zkusí a neuspěli.
Vždy jsem si dělal přátele mezi lidmi, kteří to zkoušeli a vážím si těch lidí, kteří to zkouší.
Víš, kdybych se víc snažil, kdybych na sobě víc pracoval, kdybych pracoval chytřeji, tak bych patřil do té skupiny 5% lidí, kteří nakonec uspějí, ale mě je přes třicet a zatím jsem se snažil jako debil, dělal jsem to prostě jako debil, žádného velkého úspěchu jsem nedosáhl, i když jsem měl svojí firmu atd, atd. Přesto, i když jsem looser, jsem to alespoň zkusil a kvalifikoval se mezi těch 10% lidí, co to alespoň zkusili. Hele a víš co? Nadechnu se, vstanu, přestanu se litovat a konečně dotáhnu ten svůj stávající projekt do konce.
Když se mi zase nepovede, tak to zkusím znova.
Možná dopadnu jako Colonel Sander ( http://en.wikipedia.org/wiki/Colonel_Sanders ), ale pokud to nebudu zkoušet, tak neuspěji ani jako on a jemu se to povedlo až na hodně starý kolena.
A víš co, mě nejde o to, abych něco dokázal ostatním, nejde mi ani o to, abych měl peníze, ale lidí co uspěli si vážím a pokud se mi povede uspět v tom co chci, tak budu mít sám ze sebe radost.
Tohle je moje osmitisícovka! Můj Mount Everest.
A víš co, možná se mi jí nepovede zdola, možná že tu osmitisícovku nezdolám, ale třeba při těch pokusech zdolám alespoň tu pětitisícovku. A jediné, po čem opravdu toužím, je být chytřejší.
Mimo to Lenina myslím celkem dobře chápu a vlastně nakonec je úplně jedno, jestli ta šance co nabízí je opravdová nebo ne.
Pokud v lidech dovede vzbudit zájem o to, taky na sobě pracovat, taky zkusit lézt na tu pětitisícovku/osmitisícovku, tak i kdyby jim nakonec jen naplival do tváře, ale v těch lidech ta touha tu svojí "horu" zůstala, tak jim dá dar i když jim vlastně žádný nedá.
No, těžko říct, jestli se tu najde někdo, kdo to co jsem napsal pochopí, ale to je jedno, mě to může být úplně jedno, jsem sice looser, ale zkusil jsem to, zkouším to a budu to zkoušet dál když bůh dá a co si kdo o ostatních, kteří popohání lidi nahoru a kupředu říkají, to je mi úplně jedno.

DÍK LENINE!
ZASE JSI MI UKÁZAL, ŽE SE MÁM SNAŽIT.

KapitánRUM

« Odpověď #91 kdy: 18. 12. 2012, 01:53:35 »
Výjimka v gramatika.exe byla způsobena mnohonásobně načtenou knihovnou rum_win32.dll na straně klienta a ovladačem HW na serveru z důvodu absence rozum.o (Obsah původní zprávu bude nutné opravit pomocí stochastických a daktylomanických metod.)

« Odpověď #92 kdy: 18. 12. 2012, 08:32:20 »

Pokročilá hodina a narůstající vesmírná aktivita (ano, blíží se to) zřejmě ovlivnily Tvé možnosti, kapitáne,  ;)

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=looser

KOLEGA

« Odpověď #93 kdy: 18. 12. 2012, 09:23:20 »
Jsem na Matfyzu a není to sranda, ale cvičit budeš s lidmi, kteří přispívají do Linuxového jádra, budeš mít možnost setkávat se s takovými hlavami... Je to těžké, ale budeš vyvažován zlatem

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
« Odpověď #94 kdy: 18. 12. 2012, 15:49:42 »
Jsem na Matfyzu a není to sranda, ale cvičit budeš s lidmi, kteří přispívají do Linuxového jádra, budeš mít možnost setkávat se s takovými hlavami... Je to těžké, ale budeš vyvažován zlatem

Je snad Clock a BLEK. vyvazovan zlatem? Chytrych lidi jsou mraky a k nicemu jim to neni. Cely zivot pracuji aby se stal bohaty nekdo jiny, ktery jim milostive hodi par drobku ze stolu.

Vzdelani ktery potrebujes k tomu abys byl uspesny te tam nenauci. Tam se naucis byt tupa pracovni sila, male a nahraditelne kolecko ve velkem stroji.

Jakub Galgonek

« Odpověď #95 kdy: 18. 12. 2012, 15:58:10 »
Cely zivot pracuji aby se stal bohaty nekdo jiny

Ty jsi asi penězma docela dost posedlý, co?

davkol

« Odpověď #96 kdy: 18. 12. 2012, 18:23:00 »

Je snad Clock a BLEK. vyvazovan zlatem? Chytrych lidi jsou mraky a k nicemu jim to neni. Cely zivot pracuji aby se stal bohaty nekdo jiny, ktery jim milostive hodi par drobku ze stolu.

Vzdelani ktery potrebujes k tomu abys byl uspesny te tam nenauci. Tam se naucis byt tupa pracovni sila, male a nahraditelne kolecko ve velkem stroji.
Být "úspěšný" a bohatý není všechno.

neprihlaseny hawran

« Odpověď #97 kdy: 18. 12. 2012, 18:32:27 »

Být "úspěšný" a bohatý není všechno.

Jen pár dní.
Už jen pár dní!!!
:-)

taktoje

« Odpověď #98 kdy: 18. 12. 2012, 18:53:29 »

To je první věc od tebe, která dává smysl. Sice tvůj pohled na úspěch je (nebo ho tak popisuješ) hloupý, ale s obecně vztatým (nejde o peníze) úspěchem máš pravdu.

.

« Odpověď #99 kdy: 18. 12. 2012, 20:00:13 »
cvičit budeš s lidmi, kteří přispívají do Linuxového jádra
...
budeš vyvažován zlatem

realita? bude to pro tebe mit hodnotu zhruba jako suvenry. podobne jako je ten pan v uniforme co se predklani vyvazovan zlatem. http://img.ihned.cz/attachment.php/600/44846600/LKhDEeQvHmS13GqkIaxrWu6A7fcV0Rtd/foto5.JPG

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
« Odpověď #100 kdy: 18. 12. 2012, 21:01:48 »
Ty jsi asi penězma docela dost posedlý, co?

Looser je penezma posedly. Uspesni lide pracuji protoze je to bavi.

davkol

« Odpověď #101 kdy: 18. 12. 2012, 21:15:24 »
OK, nedá mi to (zdroj výše):

Citace
looser
 - (n.) 1. Internet troll that calls others a loser on a public message board, but can't spell it.

neprihlaseny hawran

« Odpověď #102 kdy: 19. 12. 2012, 00:10:46 »
OK, nedá mi to (zdroj výše):

Citace
looser
 - (n.) 1. Internet troll that calls others a loser on a public message board, but can't spell it.

I'm a Loser Baby (So Why Don't You Kill Me) ...
:-)

jeník

« Odpověď #103 kdy: 19. 12. 2012, 03:30:37 »
Asi jim to nedochazi. Lenine. Musis zacit psat loooser.

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
« Odpověď #104 kdy: 19. 12. 2012, 03:53:25 »
Kdyz chcete ty cisla. Jejich nejpopularnejsi FF pluginy maji 210, 115, 60 tisic useru, zbytek je slabota. Verze pro chrome jsou vyrazne pouzivanejsi, mene konkurence = vyssi zisky. Pochopte to uz konecne.