1. Lednicka a spajzka mi sami pohlidaji datum spotreby a na dotaz poslou (sifrovane!) e-mail s vypsanim obsahu obou, abych vedel co cestou domu nakoupit. Domaci lekarnicka totez s datumem spotreby.
2. Rezim dovolena, ktery posle e-mail v pripade, ze neco zaznamenaji pohybova cidla, vodomery nebo elektromer (havarie).
3. Roboticky vysavac, ktery si sam hlida co a kdy ma uklidit, aby to provadel pouze v dobe, kdy neni nikdo doma.
4. Kdyz je nekdo doma, zapne se wifi. Kdyz nikdo doma neni, vypne se.
5. Behem me nepritomnosti system narazove vyvetra cely dum/byt.
6. Topeni bych paradoxne tolik neresil, ono nechat dum/byt dopoledne prochladnout a pak pred prichodem vytapet mi prijde prodelecne. Takze maximalne rezim dovolena, tj. topi se na minimum. Stahovani rolet podle potreb tepla.
7. Mycka se spousti kdyz nejsem doma a pracka tak, aby bylo vyprano az prijdu domu.
8. Rezim udrzby pro pocitace doma - start, aktualizace, vycisteni disku, odvirovani, defragmentace vypnuti. Opet v case, kdy nejsem doma.
9. Moznost nastavit nahrani TV poradu pres mobil. A jeste lepe automaticke nahravani veci, co me zajimaji a jejich automaticke mazani, pokud je treba do mesice neprohlednu.
10. Pro prijem baliku jednorazove otevritelna schranka s upozornovanim e-mailem.
11. Skrin doporucujici obleceni podle aktualniho pocasi.