Zmenšený obraz přes HDMI

KapitánRUM

Re:Zmenšený obraz přes HDMI
« Odpověď #15 kdy: 23. 11. 2012, 23:03:40 »
Spíš že jestli budu mít tou dobou 27" monitor, tak že by rozlišení mohlo být vyšší než FullHD.
Jinak těch 27" je myslím právě akorát a velikost písma v defaultu cca dobrá.

KapitánRUM

« Odpověď #16 kdy: 23. 11. 2012, 23:37:44 »
Po SSDčku hodnotím tento monitor jako druhou nejpříjemnější záležitost, co v pecku mám.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 23. 11. 2012, 23:59:00 »
Spíš že jestli budu mít tou dobou 27" monitor, tak že by rozlišení mohlo být vyšší než FullHD.
Jinak těch 27" je myslím právě akorát a velikost písma v defaultu cca dobrá.

Ja tedy nevim, ale mam 19" a nejak si nedokazu predstavit, jak cumim na 27". Snad leda, ze bych si koupil prodluzovacku na klavesnici a nejak si odsednul. Pamatuji se, kdyz jsem presel ze 15" CRT (coz je tak snad 14" pouzitelne obrazove plochy) na 17" LCD, tak se mi z toho ze zacatku motala hlava.

KapitánRUM

« Odpověď #18 kdy: 24. 11. 2012, 01:11:51 »
Normálně mám první půlku monitoru v kuchyni a druhou v obýváku.....  ::)

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
« Odpověď #19 kdy: 24. 11. 2012, 01:53:12 »
je těžší než dostat přidáno

Vis proc je to tak tezky? Protoze naprosta vetsina lidi je snadno nahraditelna. Existuje hodne schopnych a talentovanych lidi, kterym je to uplne k nicemu. Vetsinou jim chybi 2 veci: vule posouvat praci k cili aneb tah na branku a odvaha nekdy neco risknout.

Kdybys videl co mi psali lidi z roota kdyz jsem se jich ptal jestli by nechteli nejaky startup:

Lenine no ale sejit se s vama, kdyz se nedomluvime tak to bude cely odpoledne zabity!

S takovymdle premysleni by ten startup nedal.

KapitánRUM

« Odpověď #20 kdy: 24. 11. 2012, 03:07:47 »
Vetsinou jim chybi 2 veci: vule posouvat praci k cili aneb tah na branku a odvaha nekdy neco risknout.
S takovymdle premysleni by ten startup nedal.

Hlavní problém je, že většina lidí je hlavně úplně/částečně neschopná a poněkud "zbytečná".
Těch schopných lidí je vážně málo.
A pokud schopní jsou, mají jiné mouchy.

"Ty start-up" oni "jupííí" ale ve skutečnosti je to pro něj jen "sen", který je buď "omrzí" nebo u toho nevydrží.
Každý by chtěl být hned Bill Gates a to nejlépe za týden s tím, že když to bude za měsíc, tak to snad nějak přežijou.
Bohatý chtějí být taky včera a ne za pět let.
To je myslím nemoc doby.
Ne že bych JÁ neměl žádný mouchy, mám jich až nepříjemně mnoho, což mě poněkud diskvalifikuje z týmu těch, kteří mají právo někoho kritizovat.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 24. 11. 2012, 12:53:06 »
Na druhou stranu, povesit si na krk start-up v zemi, kde pravo funguje tak dobre, jako treba v Nigerii, je dost odvaha. Ne kazdy je sebevrahem.

KapitánRUM

« Odpověď #22 kdy: 24. 11. 2012, 13:13:45 »
Pokud někomu nerozboříš podplacený výběrový řízení, jako že se to dá se takhle skamarádit, tak ti nic vážného nehrozí.
Jsou tu různé judikatury, například že pokuta nesmí být pro firmu likvidační a podobně. Taky bezdomáčů, na který napíšeš firmu, je dost.
Ale je pravda, že sviním se u nás podniká lépe, než těm poctivým lidem.
Bohužel a nejlépe to je vidět na Vietnamských večerkách, Katolíci i komunisti lidem vštěpovali do hlavy, že peníze jsou špatné a tak se hodně lidí se silným morálním kodexem prostě tak nějak podvědomě bojí zbohatnout. Svini nic netrápí, tak si bohatne spokojeně.
Další problém je v post-komunistickém školství řízeném žido-bolševickou klikou starých struktur poslouchající příkazy z USA/EU.
Ve školách se tedy neučí to, jak podnikat, aby národ prasat a otroků náhodou nepřišel na to, že nepotřebuje ani Vietnamské večerky, ani Německé řízení jejich automobilky, ale aby dál chodil jako otroci do práce a žral nejspíš nejhorší jídlo z celé Evropy. Národ potřebuje trpět, protože jen z bolesti se může zrodit hrdina, který nás vyvede z doby temna. Nejlepší je, že vládní elity tvrdí, že tohle není doba temna, protože v Praze hoří jedna svíčka spravedlnosti. (To mi řekla láhev rumu.)

Michal

« Odpověď #23 kdy: 09. 09. 2013, 17:12:02 »
Full HD na 27"? To uz radeji TV Merkur ne.  ;D ;D ;D

Pindal je zkrátka pindal. No, ale budu doufat, že to co pindá bude za deset let pravda.
App. nevím, proč bych si měl brát příklad z Apple. Apple mě fakt nezajímá, zajímají mě Widle a příkazová řádka Linuxu.
Xka u Linuxu jsem používal za posledních deset let dohromady celkem cca 30 hodin.
Až bude Linux na 50% počítačů, možná mě přestane trápit to, jak to vypadá na Widlích.
Fakt je, že je pro mě na 27" monitoru FullHD rozlišení tak, akorát.