Ale prosím tě, šunte

Monitor celkem ujde, za ty prachy to je muziky až až.
Repráčky jsou o poznání horší, než se mi zdálo v těch nejdivočejších snech, čekal bych něco na úrovni nejšmejdovitějších beden od Čongů, ale tohle ještě daleko horší. Pro takovýho slepejše, jako jsem já, je tohle rozlišení a na 27 palcovým monitoru až až.
Tedy k monitoru:
- repráčky děsní zní jako ožralá kabaretní umělkyně před důchodem s hlavou zabořenou do popelnice
- ovládání horší než děsný, brzy dostanete pocit, že by to chtělo kladivo nebo prst jako ET
- přes klasický VGA kabel se na to nedá koukat, ale tak to je pochopitelné, VGA kabel byl původně konstruovaný na 1024*768 a je to dvacet let stará technologie
- absence DVI vážně mrzí, druhé HDMI bych klidně oželel, jednak přepínání vstupů je těžší než dostat přidáno a jednak VGA kabel a 1920 x 1080 k sobě vážně nejdou
- pozorovací úhly jsou TNkové, když se kouknete z jedné strany monitoru na druhou, periferně vidíte, že zbytek monitoru mění barvu
- film je v naprosté pohodě, práce taky, odezva je TNková a musím říct, že až někdo vyrobí MVA nebo IPS monitor s odezvou TNka, koupím si to, zatím to jsou všechno jen hodně neumělé pokusy
- dá se na to celkem koukat, takže za ty peníze dobrá koupě