Jakou střední školu pro co nejvyšší plat?

Re:Jakou střední školu pro co nejvyšší plat?
« Odpověď #345 kdy: 07. 12. 2012, 11:32:01 »
Ano. Kdyz se chci vysrat na zahrade tak vemu  ryc, udelam diru, vyseru se a zahrabu to, aby do toho deti neslapli.
No tak v tom případě to nařízení nedodržuješ, protože se tam jednak jasně mluví o kolíku a ne o rýči, a navíc ten kolík máš nosit neustále u sebe. A co ta další přikázání? Co nedotýkání se menstruujících žen? Jak to praktikuješ? Před obchodním jednáním se protějšku zeptáš, jestli nemenstruuje, abys jí nepodával ruku?

To se u nas v rodine praktikovalo od nepameti.

Jednak na zaklade Bible prohlasujes ze sex pred svatbou neni smilstvo
Nic takového jsem neprohlašoval. Doporučuji si znovu pečlivě přečíst, co jsem napsal. Pokud to nepomůže, potom pomalu a nahlas.

« Odpověď #346 kdy: 07. 12. 2012, 11:32:59 »
Pardon, ta věta o praktikování od nepaměti mi tam padla omylem, tohle se u nás fakt nepraktikuje :)

Markus

« Odpověď #347 kdy: 07. 12. 2012, 14:00:45 »
A co ta další přikázání? Co nedotýkání se menstruujících žen? Jak to praktikuješ? Před obchodním jednáním se protějšku zeptáš, jestli nemenstruuje, abys jí nepodával ruku?

Pardon, ta věta o praktikování od nepaměti mi tam padla omylem, tohle se u nás fakt nepraktikuje :)

Jestli to chápu správně, tak když neplatí to, že nepraktikujete, tak platí to, že se jí zeptáš, jestli menstruuje a nepodáš jí ruku? Nebo to platí tak, že se jí zeptáš, jestli menstuuje a pokud ano, tak jí tu ruku podáš? Tím popřením toho, že to od nepaměti nepraktikujete, tak tvrdíš to, že to tedy děláte a na menstuující ženy nešaháte nebo šaháte? A v jakém rozsahu?
Nebo platí to, že jí podáš ruku jen pokud menstuuje, ale když nemenstruuje, tak jí ruku nepodáš.
Není to trochu povýšené, podávat ženě ruku jen když menstruuje?

Mydloch

« Odpověď #348 kdy: 07. 12. 2012, 14:05:42 »
Taky to nechápu, chtělo by to vývojový diagram. ::)

Markus

« Odpověď #349 kdy: 07. 12. 2012, 14:22:48 »
Musíme se na to podívat matematicky.
Jestliže neplatí tvrzení:
Pak ho musíme vynásobit logickou -1 a dostaneme:

To se u nas v rodine nepraktikovalo co si pamatuji.

A protože předchozí výraz se sám stává logickou negaci, paku ho uplatníme na toto tvrzení:
Co nedotýkání se menstruujících žen? Jak to praktikuješ? Před obchodním jednáním se protějšku zeptáš, jestli nemenstruuje, abys jí nepodával ruku?

Matematicky i logicky správně z toho pak vyjde:
Co dotýkání se nemenstruujících žen? Jak to nepraktikuješ? Před obchodním jednáním se protějšku nezeptáš, jestli menstruuje, abys jí podával ruku?

Jediné logické a matematicky správé vysvětlení je, že ženám ruku nepodávají, pokud s jistoutou předem neví, že daná menstruuje, ale pokud se to předem nějak dozví, tak jí ruku podají. Matematicky i logicky a současně podle Occamovi břitvy je to jediné správné vysvětlení.

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
« Odpověď #350 kdy: 07. 12. 2012, 15:55:12 »
Ano. Kdyz se chci vysrat na zahrade tak vemu  ryc, udelam diru, vyseru se a zahrabu to, aby do toho deti neslapli.
No tak v tom případě to nařízení nedodržuješ, protože se tam jednak jasně mluví o kolíku a ne o rýči.

Kolikem udelas diru do zeme ledatak na pousti.

« Odpověď #351 kdy: 07. 12. 2012, 17:01:00 »
Kolikem udelas diru do zeme ledatak na pousti.
No a co? Jednou je to Boží přikázání, tak ho máš dodržovat a ne špekulovat o tom, jaký má smysl nebo jestli je možné dodržet.

Mimo to, jak si dovoluješ tohle přikázání zužovat na "když se chci vysrat na zahradě"? Znáš nějakou biblickou pasáž, která by ti dovolovala vykonávat potřebu do nějaké mísy, neřkuli trubky? Pokud vím, Bible popisuje jediný způsob vyměšování - a to tento. Jiný způsob nezná a tudíž jenom tento je povolený. (Schválně, co ti to připomíná?)

No a co teda ty menstruující ženy? Tady nám odpověď pořád dlužíš. Dodržuješ teda, nebo ses svévolně rozhodl se na to vykašlat, protože Bible je pro tebe dobrá jenom tehdy, kdy se ti hodí do krámu?

Jose D

• 912
    • Zobrazit profil

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
« Odpověď #353 kdy: 07. 12. 2012, 17:52:57 »
budto budeme resit kolik nebo zenu s mesickama. Nemam cas se tu vykecavat.

Ovsem kdyz ukazes potvrzeni ze tvoje manzelka byla pred svatbou panna, tak muzes mit oboji.

Q

« Odpověď #354 kdy: 07. 12. 2012, 18:14:51 »
Tohle by byl zajímavý materiál pro nějakého psychologa. Přinejmenším u dvou osob je jasný, že se v životě živí něčím jiným, než za co se tu vydávají. Asi ventilace nějakého komplexu. Jako když si v dobách začínajících mobilů někteří vyráběli dřevěné atrapy a předstírali telefonování.

« Odpověď #355 kdy: 07. 12. 2012, 18:48:55 »
Já nemám potřebu řešit ani jedno. Chtěl jsem jen názorně demonstrovat, že jsi samolibý egocentrický tlučhuba.

Jak na to zareaguješ a jestli ostatní tu demonstraci považují za názornou nebo ne, to už je micelkem jedno.

Ovsem kdyz ukazes potvrzeni ze tvoje manzelka byla pred svatbou panna
Tohle potvrzení ukazuju jenom lidem, kteří mají koule aspoň na to, aby se pod svoje názory podepsali. Čili s tebou to asi neklapne.

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
« Odpověď #356 kdy: 07. 12. 2012, 22:23:33 »
Já nemám potřebu řešit ani jedno. Chtěl jsem jen názorně demonstrovat, že jsi samolibý egocentrický tlučhuba.

Koukam ze ses peknej krivak. Predstirat zajem o uceni Proroku jen abys Leninovi vrazil kudlu do zad.

« Odpověď #357 kdy: 07. 12. 2012, 22:34:35 »
Koukam ze ses peknej krivak. Predstirat zajem o uceni Proroku jen abys Leninovi vrazil kudlu do zad.
Já zas koukám, že jsi mě opět nepochopil, tak to zkusím naposledy: nic jsem nepředstíral, pouze jsem ti oznamoval, že sám nedodržuješ přikázání, na jejichž hlasatele se tady sebestředně pasuješ.

Chceš-li to opět formou biblického mariáše: Svazují těžká břemena a nakládají je lidem na ramena, ale sami se jich nechtějí dotknout ani prstem.

A chceš-li to úplně polopaticky: mně je tvoje reakce vcelku ukradená. Je na tobě, jestli chceš zůstat za anonymního kašpara nebo ne. Sdělil jsem, co jsem považoval za dobré sdělit a setřepávám prach z bot. Co ty na to, je tvoje věc.

KapitánRUM

« Odpověď #358 kdy: 08. 12. 2012, 01:24:00 »
A pak kdo tu je alkoholik ::)

No, měli byste si to vyřídit civilizovaně: http://www.youtube.com/watch?v=zgYGs8saRHs

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
« Odpověď #359 kdy: 08. 12. 2012, 22:53:08 »
No, měli byste si to vyřídit civilizovaně

Radsi bych si vyridil neco s tebou kdybyses rozhod ze budes ochotnej tvrde makat. Vykasli se na flakani v praci, je spousta veci co se da delat a dneska je to v IT vsude samy trdlo - byt jednicka neni vubec problem.