Jakou střední školu pro co nejvyšší plat?

Kačka Malátná

Re:Jakou střední školu pro co nejvyšší plat?
« Odpověď #375 kdy: 19. 01. 2015, 10:51:26 »
Četla jsem celou diskuzi a fakt tomu nerozumím. Některé věci mě opravdu rozsekaly. V 15 letech se rozhodovat pro školu, co mě v budoucnu bude vydělávat 100 000 Kč je zcestné. Běž tedy na gymnázium a poté se rozhoduj. Ono než dostuduješ střední a pak Vš, tak vše bude zase jednou. Platy, práce atd. Máš to 7 let nejméně, když budeš Bc. Já jsem byla na gymnázium, dostudovala jsem ho, šla jsem pak na učiliště na kosmetičku a jsem spokojená. Je to tahle škola http://www.soudom.cz/kosmeticke-sluzby.html

« Odpověď #376 kdy: 19. 01. 2015, 15:10:01 »
Četla jsem celou diskuzi a fakt tomu nerozumím. ...

Protože to je minulost za 2-10 let ...

Semetralka

« Odpověď #377 kdy: 19. 01. 2015, 16:17:53 »
jdi na takovou, kde uci Cobol.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #378 kdy: 19. 01. 2015, 16:41:03 »
Ale ne, kdyz chce co nejvetsi plat, musi na skolu, kde jako hlavni napln pomoci cviku a ortopedickych pomucek roztahuji hubu. Dotycny pak muze delat politika nebo manazera.

j

« Odpověď #379 kdy: 19. 01. 2015, 19:41:58 »
Ale ne, kdyz chce co nejvetsi plat, musi na skolu, kde jako hlavni napln pomoci cviku a ortopedickych pomucek roztahuji hubu. Dotycny pak muze delat politika nebo manazera.

Na to nepotrebuje skolu, spis nejakou tlacenku. A co predevsim, musi bejt dostatecne blbej - tedy IQ nad 80 je naprosto neslucitelny. To by totiz moh prijit na to, ze jeho "prace" je vlastne naprosto zbytecna, a kdyz zanikne, nikdo si toho ani nevsimne.

tosnadne

« Odpověď #380 kdy: 19. 01. 2015, 22:02:06 »
A kdo si všimne, když nebude plno tisícivrstvých aplikací v Javě za státní peníze? Nebo v bankách? Úplně zbytečné věci, aby bylo co dělat. Práce pro práci.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #381 kdy: 19. 01. 2015, 23:14:13 »
Úplně zbytečné věci, aby bylo co dělat. Práce pro práci.

Arbeit macht frei.

Tommy

Re:Pár otázek, které mi pomůžou.
« Odpověď #382 kdy: 20. 01. 2015, 08:39:47 »
Tvoje čeština je příšerná, takže pochybuju, že bys měl dobré známky pro gymnázium. To jen tak pro začátek a neber to jako radu.
..........................
Jestli nemáš rád matiku, tak nemáš ani logické myšlení. Nic jako speciální myšlení pro různé paobory neexistuje.

K té střední je to jedno. Vyber jakoukoli, ale kvalitnější může být pro tebe lepší.
To je otřesný názor, nemáš rád matiku tak nemáš logické myšlení.... celé humanitní obory jsou založeny na logickém myšlení (celé právo) a přesto v nich nenajdete ani špetku matiky, žádné derivace, odmocniny....

Znalosti češtiny lze dopilovat, takže ani těmi bych se neoháněl, navíc v IT čeština není nejdůležitější.

Antonny

« Odpověď #383 kdy: 20. 01. 2015, 08:45:29 »
Právo je založeno na tom jaké odstavce si kdo prosadí do Sbírky Zákonů, s logikou nebo myšlením vůbec to nemá společného nic.

mapravdu

« Odpověď #384 kdy: 20. 01. 2015, 09:04:14 »
Tvoje čeština je příšerná, takže pochybuju, že bys měl dobré známky pro gymnázium. To jen tak pro začátek a neber to jako radu.
Jestli nemáš rád matiku, tak nemáš ani logické myšlení. Nic jako speciální myšlení pro různé paobory neexistuje.

K té střední je to jedno. Vyber jakoukoli, ale kvalitnější může být pro tebe lepší.
To je otřesný názor, nemáš rád matiku tak nemáš logické myšlení.... celé humanitní obory jsou založeny na logickém myšlení (celé právo) a přesto v nich nenajdete ani špetku matiky, žádné derivace, odmocniny....

Znalosti češtiny lze dopilovat, takže ani těmi bych se neoháněl, navíc v IT čeština není nejdůležitější.

Je zajímavé, že když jsou tak logické ty humanitní obory, proč jsou to obory pro hloupé lidi. Většina humanitních oborů je oproti technikách jen takový vtípek. Práva jsou přesně ten případ, kdy můžeš být i úplně hloupý a stejně je v pohodě dáš. Takže už chápeš, proč tam není žádná matika. Není tam potřeba, když jsou to obory pro hloupé lidi.

Dopilovat lze, ale pokud ji nedopiloval doteď, tak je asi někde chyba. Jestli není v IT čeština nejdůležitější, tak ji asi vůbec nepoužívá. To je možné, ale proč pak píše česky na fórum? Nebo může napsat, že je z UK a jen tu chvíli žije.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #385 kdy: 20. 01. 2015, 10:32:40 »
Práva jsou přesně ten případ, kdy můžeš být i úplně hloupý a stejně je v pohodě dáš.

Ano, titul se nekde dokonce da koupit, ze. To je vsem nekde chybka, protoze i prava vyzaduji jistou schopnost myslet. Pokud studii projdou i debilove, kteri by v zahranici na pravnich universitach neprosli, nelze se pak divit, ze v CR dobreho pravnika hledate lupou a soudci vydavaji rozsudky, ktere jsou v rozporu se zakony a dokonce i ustavou a jsou zalozeny zejmena na jejich osobnich sympatiich ci antipatiich, politickych nazorech a zdroji uplatku.

karel

« Odpověď #386 kdy: 21. 01. 2015, 12:56:40 »

Je zajímavé, že když jsou tak logické ty humanitní obory, proč jsou to obory pro hloupé lidi. Většina humanitních oborů je oproti technikách jen takový vtípek. Práva jsou přesně ten případ, kdy můžeš být i úplně hloupý a stejně je v pohodě dáš. Takže už chápeš, proč tam není žádná matika. Není tam potřeba, když jsou to obory pro hloupé lidi.

Dopilovat lze, ale pokud ji nedopiloval doteď, tak je asi někde chyba. Jestli není v IT čeština nejdůležitější, tak ji asi vůbec nepoužívá. To je možné, ale proč pak píše česky na fórum? Nebo může napsat, že je z UK a jen tu chvíli žije.

tak je blbej a blbej, na prava a podobne nesmysli potrebujes pamatovaka, ale je pravda ze cim min ti to mysli, tim lepe ti to jde

« Odpověď #387 kdy: 21. 01. 2015, 14:02:13 »
tak je blbej a blbej, na prava a podobne nesmysli potrebujes pamatovaka, ale je pravda ze cim min ti to mysli, tim lepe ti to jde
To je krávovina. Právo vyžaduje schopnost abstrakce, dedukce, logické argumentace...

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #388 kdy: 21. 01. 2015, 14:37:28 »
To je krávovina. Právo vyžaduje schopnost abstrakce, dedukce, logické argumentace...

Ano, tak by to melo byt. Bohuzel, jsou zeme, kde lze titul i koupit.

Kolemjdoucí

« Odpověď #389 kdy: 21. 01. 2015, 14:39:01 »
Právo vyžaduje schopnost abstrakce, dedukce, logické argumentace...

Patrně jste dosud právně nepoznamenán :-D Jako lehký rozjezd doporučuji 235/2004 Sb. § 37 odstavec 2:

Daň může plátce rovněž vypočítat z úplaty za zdanitelné plnění, která je včetně daně, ..., a koeficientu, který se vypočítá jako podíl, v jehož čitateli je číslo 21 v případě základní sazby daně nebo číslo 15 v případě snížené sazby daně a ve jmenovateli součet údaje v čitateli a čísla 100, vypočtený koeficient se zaokrouhlí na čtyři desetinná místa, vypočtená daň se může zaokrouhlit podle odstavce 1. Cena bez daně se pro účely tohoto zákona dopočte jako rozdíl částky za zdanitelné plnění obsahující daň a vypočtené daně po případném zaokrouhlení.