Jakou střední školu pro co nejvyšší plat?

Waseihou

Re:Jakou střední školu pro co nejvyšší plat?
« Odpověď #255 kdy: 03. 12. 2012, 11:58:13 »
Hm, srdce je také značně inervováno, a nelze vyloučit že se někdy na rozhodovacích procesech podílí. Není náhodou, že v mnoha jazycích se pro srdce, duši či vůli používá stejné slovo. Toto je natolik rozšířené, že to nelze popřít. Člověk je jedna velká neuronovka...

poiu

« Odpověď #256 kdy: 03. 12. 2012, 12:25:46 »
ocekavate odevseho ze se vam to vyplati
Preco by niekto robil nieco, co sa mu neoplati robit? Pritom to oplatenie nemusi byt iba penazne - dokonca moze ist proti nemu (typicky ked niekto ide na kulturne podujatie a zaplati za to).

Ty robis aj nieco, co sa neoplati? Preco to robis?

Kdyz ta cinnost neprinasi okamzity zisk, tak do toho nejdete. Rikate MELO BY SE to udelat, ale at to udela nekdo jinej, aby to nebylo z mojeho.
Tu je to zase o tom zisku - nemyslim ten okamzity...
Ak je nieco treba spravit, tak to spravim a neotravujem tym druheho. Ale ked to robim, tak ocakavam nejaky zisk - prinajmensom taky, ze mi niekto nebude stale dokola opakovat, ako je zle, ked to nie je spravene; alebo odvratim hrozbu velkych strat alebo pomozem medziludskym vztahom alebo nieco ine.

KapitánRUM

« Odpověď #257 kdy: 03. 12. 2012, 12:50:25 »
Nevím, proč démonizujete Hitlera, Stalin střílel děti jako toulavé kočky, dokonce vydával kvóty pro odstřel sirotků.
...
Hitler byl jen takový nedouk..
...
Ostatně náznak humanity je vidět v samotných plynových komorách.
Myslíte si, že tank nerozjede svázané lidi za vynaložení mnohem menšího množství energie?
...

Rume, měl jsem tě za rozumnějšího. Všichni víme, že jakákoliv doba produkovala lidský odpad, nicméně "glorifikovat" někoho, protože někdo byl ještě horší je nesmysl. Kastovat tyrany podle toho, jesli víc nebo míň... To snad ještě nikoho nenapdlo. A ta humanita ve spojení s plynovou komorou a nebo tankem je taky sliné kafe. Ještě jinak - můžeš mít ve vší obecnosti částečně pravdu, ale ten způsob přemýšelní mě děsí.

Nevím, proč tě to děsí.
Hitler udělá plynovou komoru = zrůda.
Američané rozprašují ve Vietnamu Agenta Orange = hrdinové.
http://www.documentingreality.com/forum/f10/agent-orange-victims-vietnam-war-1960-65-75-a-31908/
Američané osvobozující Irák ve jménu humanity používají v operaci "Irácká svoboda" munici s ochuzeným uranem o jehož nebezpečnosti se všeobecně ví:
http://thewe.name/weplanet/news/depleted_uranium_iraq_afghanistan_balkans.html
A zase osvoboditelé.

Pokud ty prohlásíš, že pokud vraždíš nevinné a zamoříš celou krajinu = je to hrdinské, ale když Hitler pozavírá lidi do plynových komor, kde jim udělá to samé, je to zrůdné, tak to opravdu, ale opravdu děsí mě.

Komu myslíš, že ublížily tyhle děti?
http://www.justsickshit.com/2007/weapons/one-word-for-very-sick-shit-napalm/
Američané je spálili ze vzduchu, nějaký Americký zmrd, stejná svině jako ta co zavírala židy v koncentráku do plynovky, letí letadlem, zmáčkne čudlík a směje se, jak tam dole hoří děti. Pak jde domů, za svojí ženuškou do teplého hnízdečka, pomodlí se, dostane medaili a je z něj hrdina USA. Mě to přijde opravdu zrůdné, ale řada těch pilotů jsou dekorovaní hrdinové, ocenění za to, že házeli napalmové bomby na vesnice plné žen a dětí, Vietkongové totiž z těch vesnic zmizeli do úkrytů. Napalm házený na vesnice byla trestná zbraň, tj. snažili se Čongy trestat za to, že jejich muži odchází bojovat za Vietkong.

Zamysli se nad tím, nakonec uvidíš, že svojí zrůdností Hitlera USA minimálně dostihli.
Navíc jsou zrůdnější o to víc, že v Nacistickém Německu to byl Hitler kdo rozkazoval, jeden pomatenec.
Kdežto v USA se to děje celá desetiletí, od Vietnamu po Afgán se schválně vraždí civilisté.
Mě přijde daleko zrůdnější, když to nějaký národ dělá z přesvědčení, které vychází z jeho nitra, než když to řídí několik konkrétních úchylů.

A můžu ti říct, že mě děsí, že ty s tím vlastně souhlasíš, a s tím stylem: "Ne, ne, nekoukejme se na USA jako na vraždící devianty, věřme jejich propagandě a plivejme na Nacistické Německo."
Fašisti jsou dávno tuhý a připomínají se jen z toho důvodu, aby lidé nepřemýšleli nad zrůdnostmi, které dělá USA, podobně jako se to připomínalo za komančů, aby nikdo nepřemýšlel o Stalinovi a jeho kamarádíčkách.

Diskobolos

« Odpověď #258 kdy: 03. 12. 2012, 13:01:27 »
Nevím, proč démonizujete Hitlera, Stalin střílel děti jako toulavé kočky, dokonce vydával kvóty pro odstřel sirotků.
...
Hitler byl jen takový nedouk..
...
Ostatně náznak humanity je vidět v samotných plynových komorách.
Myslíte si, že tank nerozjede svázané lidi za vynaložení mnohem menšího množství energie?
...

Rume, měl jsem tě za rozumnějšího. Všichni víme, že jakákoliv doba produkovala lidský odpad, nicméně "glorifikovat" někoho, protože někdo byl ještě horší je nesmysl. Kastovat tyrany podle toho, jesli víc nebo míň... To snad ještě nikoho nenapdlo. A ta humanita ve spojení s plynovou komorou a nebo tankem je taky sliné kafe. Ještě jinak - můžeš mít ve vší obecnosti částečně pravdu, ale ten způsob přemýšelní mě děsí.

Nevím, proč tě to děsí.
...
Pokud ty prohlásíš, že pokud vraždíš nevinné a zamoříš celou krajinu = je to hrdinské, ale když Hitler pozavírá lidi do plynových komor, kde jim udělá to samé, je to zrůdné, tak to opravdu, ale opravdu děsí mě.
...
A můžu ti říct, že mě děsí, že ty s tím vlastně souhlasíš, a s tím stylem: "Ne, ne, nekoukejme se na USA jako na vraždící devianty, věřme jejich propagandě a plivejme na Nacistické Německo."

Konec debaty (alespoň z mojí strany). Jsi totiž demagog. Nic z výše uvedeného jsem nenapsal a ani nepřímo nezmínil. Ber to jako důkaz tvojí neobjektivní/pomatené mysli. Mě hlavně vadil tvůj extrémistický projev. Děs běs. Ještě že mají češi v povaze jen kecat a ne konat...

KapitánRUM

« Odpověď #259 kdy: 03. 12. 2012, 13:08:30 »
Konec debaty (alespoň z mojí strany). Jsi totiž demagog. Nic z výše uvedeného jsem nenapsal a ani nepřímo nezmínil. Ber to jako důkaz tvojí neobjektivní/pomatené mysli. Mě hlavně vadil tvůj extrémistický projev. Děs běs. Ještě že mají češi v povaze jen kecat a ne konat...

Pomatenou mysl máš sám, když ti Hitler vadí, ale zlo páchané Amerikánci ne.

« Odpověď #260 kdy: 03. 12. 2012, 14:53:09 »

Pomatenou mysl máš sám, když ti Hitler vadí, ale zlo páchané Amerikánci ne.

Jen tak pro zajímavost, kde to Diskobolos tvrdil?

Vertex

« Odpověď #261 kdy: 03. 12. 2012, 15:15:36 »
ocekavate odevseho ze se vam to vyplati
Preco by niekto robil nieco, co sa mu neoplati robit? Pritom to oplatenie nemusi byt iba penazne - dokonca moze ist proti nemu (typicky ked niekto ide na kulturne podujatie a zaplati za to).

Ty robis aj nieco, co sa neoplati? Preco to robis?

Kdyz ta cinnost neprinasi okamzity zisk, tak do toho nejdete. Rikate MELO BY SE to udelat, ale at to udela nekdo jinej, aby to nebylo z mojeho.
Tu je to zase o tom zisku - nemyslim ten okamzity...
Ak je nieco treba spravit, tak to spravim a neotravujem tym druheho. Ale ked to robim, tak ocakavam nejaky zisk - prinajmensom taky, ze mi niekto nebude stale dokola opakovat, ako je zle, ked to nie je spravene; alebo odvratim hrozbu velkych strat alebo pomozem medziludskym vztahom alebo nieco ine.

Si prečítaj jeho príspevok ešte raz a poriadne. On to tam totiž vysvetlil prečo to robí, aj keď nie explicitne.
P.S. nie je pre teba dostatočnou motiváciu pomôcť človeku preto, že tým vlastne zlepšíš svet okolo seba?
Čakáš, že niekto pomôže tebe, ale ty nepomôžeš, lebo sa ti to neoplatí. A potom povedzme plačeš, prečo na SVK to vyzerá
tak ako to vyzerá, o tom nepochybujem.

KapitánRUM

« Odpověď #262 kdy: 03. 12. 2012, 16:02:08 »
Jen tak pro zajímavost, kde to Diskobolos tvrdil?

Nejprve se začne rozčilovat, že Hitler byl hrozný, ale vůbec se nepozastaví nad tím zvěrstvem, které dělají Američané.
To je přesně ten Fašistický přístup stávajících Američanů, když dělá někdo jiný něco špatného, je to špatné, když děláme něco špatného my , je to v zájmu Ježíše/Boha/Imána/Alláha/Aštara šerana. Bůůů Hitler byl hrozný, bůůů jak můžeš říct, že nebyl tak hrozný.
Ale já netvrdím, že Hitler nebyl hrozný, ale že konání Amerických "Fašounů" nebo třeba těch Ruských je v zásadě podstatně horší.
V případě Amerikánců to je šílenost provedení, kdy záměrně zabíjí děti a to i ty nenarozené (Agent Orange/ochuzený uran) a brutalitě (masové upalování žen a dětí napalmem) a v případě Rusů zase obludné rozměry, počty obětí a jejich vymazání z historie.
Je mi z Vás na blití, brečíte nad tím, co se skoro před 100 lety, ale zadek k vůli zvěrstvům, která provádějí Amerikánci teď, zadek nezvednete. Pokud se někde válčí a umírají muži, dobrá, je to součástí naší temné stránky duše a musíme to přijmout.
Ovšem zásadně odmítám zabíjení žen a dětí! A budu to odsuzovat ať už to udělá Hitler, který opravdu na počty obětí i způsob provedení je hluboko vzadu, nebo Američané se sadistickou elegancí či Rusové s intenzivním nasazením. Stejně tak budu považovat za zrůdu každého, kdo tyto činy neodsoudí.

bbbb

« Odpověď #263 kdy: 03. 12. 2012, 16:31:05 »
netvarte sa tu vsetci ze nerozumiete Rum-ovi, to, co chce v jadre povedat, musi pochopit kazdy a netreba ho chytat za kazde slovo. taktiez sa netvarte, ze nechapete, co chce povedat lenin a co tym aj v prenesenom vyzname mysli. lenin tu ma opoziciu len preto, aby sa mu nahodou nedalo raz aj za pravdu. pocas celej historie root-u si nepamatam ze by sa aspon raz dalo leninovi za pravdu, asi vam hovori rovno do srdca a jatri vam to rany. ja nehovorim, ze vsetky jeho nazory su to "prave orechove" ale to "usilie" zdiskreditovat kazdy jeho nazor je fakt uchvatny. byt na leninovom a rumovom mieste tak by som sa cely root uplne vykaslem.

root.cz vs lenin & rum :D smiech cez slzy

bbbb

« Odpověď #264 kdy: 03. 12. 2012, 16:47:49 »
ked tu uz mame taku temu tak aj taky JardaP celkom perli, viac frustrovaneho cloveka som na internete asi nevidel, ked si clovek obcas pozera tieto fora tak sa da z prispevkov jednotlivych nick-ov celkom poskladat ich sukromny aj profesny zivot a teda nie je to velmi pekny pohlad : D

jedinym plusom tu je asi mirek prymek, ktory je sice tiez dost svojsky ale toho si celkom ako cloveka vazim aj ked som ho nikdy nevidel a nepoznam. cim to asi bude? ze asi netrepe vylozene kraviny a jeho nazory su konzistente a neparanoidne.

waseihou ci ako sa to pise (sorry) - to je typek jak remen :D jeho jediny a najvacsi problem je jeho vysoke IQ. to sa stava casto. waseihou ak by si mal o 30% viac socialneho skillu a nezabijal cas volovinami, tak by si mohol spravit velmi vela (dobra).

poiu - ten je celkom rozporuplna osobnost :D odhadujem vysoke iq a geek-nerd lifestyle ale taktiez to je v jadre dobry clovek.

ostatnych klasifikujem ako obycajnych internetovych trollov

ano, tento prispevok je uplne od veci a je mi to taktiez aj uplne jedno :D obcas by ale nezaskodila mala sebereflexia co za vyplody vlastne pustate do sveta, hadat sa o tom, ci bol ci nebol hitler dostatocne zly je neskutocne ale neskutocne mimo a brutalna strata casu :D co vam akoze tato diskusia dava? :D ze jeden anonym presvedci druheho anonyma o svojej nepodstatnej "pravde" :D

tuto temu treba zatvorit. chudak chalan s povodnou otazkou, po pohlade ake osobnosti sa motaju okolo IT je mu jasne, aj ked ma 15, ktora bije. a on sem chudak chcel ist po radu :D

« Odpověď #265 kdy: 03. 12. 2012, 16:53:39 »
Chudák chalan, co sem šel pro radu, je nejspíš nějaký troll. Jak je možné, že nereaguje na topic s 200 posty?

Vertex

« Odpověď #266 kdy: 03. 12. 2012, 16:55:48 »
tuto temu treba zatvorit. chudak chalan s povodnou otazkou, po pohlade ake osobnosti sa motaju okolo IT je mu jasne, aj ked ma 15, ktora bije. a on sem chudak chcel ist po radu :D

Keď má chlapec rozum, tak pôjde študovať za psychiatra a bude mať o prácu a peniaze postarané až do smrti, však len toto samotné fórum je plné potenciálnych pacientov  ;) Dá sa teda povedať, že síce okľukou, ale dostalo sa mu rady.

KapitánRUM

« Odpověď #267 kdy: 03. 12. 2012, 16:56:37 »
Ano, asi mu je 15, ale myslím že nejlépe na této diskuzi pochopí, do čeho jde.
Podle nějakých průzkumů trpí 2/3 všech lidí pracujících v IT nějakou duševní poruchou ;D
Což zároveň znamená, že 2/3 z nás tady mají docela slušnou výmluvu, já se můžu vymluvit na chlast a zbytek na to, že má šéfa s duševní poruchou a proto nejsou zcela v kondici  ;D

bbbb

« Odpověď #268 kdy: 03. 12. 2012, 17:02:31 »
Chudák chalan, co sem šel pro radu, je nejspíš nějaký troll. Jak je možné, že nereaguje na topic s 200 posty?

a na co ma reagovat? na bandu namyslencov ktori sa hadaju ci bol horsi stalin a ci lenin alebo na tie krestanske zalmy o ktore sa tu deli lenin a ostatni na neho pluju? na to ma reagovat? ved tato diskusia stratila zmysel asi tak na tretej strane. ja neviem preco nereagoval. podla mna sa zlakol. pubertaci na taketo veci reaguju citlivo. chala si sem prisiel po radu, co je uz vobec v takom veku pozoruhodne ze to vobec riesi v takomto meritku a zalezi mu na jeho buducnosti, bezohladu na to, ci ide len po prachoch, to je uplne vedlajsie, a odpovede co sa mu to dostavaju teda fakt stoja za to ...

KapitánRUM

« Odpověď #269 kdy: 03. 12. 2012, 17:09:25 »
Jsi moc přísnej, vážně to někdo pral prvních řekněme 5-8 stran  ;D
A když mu to nebude stačit, může si přečíst: http://forum.root.cz/index.php?topic=5076.0