Jakou střední školu pro co nejvyšší plat?

Tsukasa

Re:Jakou střední školu pro co nejvyšší plat?
« Odpověď #240 kdy: 03. 12. 2012, 00:13:28 »
Drazí soustruzi, ze zvědavosti jsem nakoukl do tohoto vlákna  ;D a myslím, že by se nad sebou měli moderátoři zamyslet. Naprosto nechápu, jak jste se mohli v konverzaci dostat od střední školy k církevním konspiračním teoriím druhé světové války. Ne, těch 16 stránek číst nemíním. Tudíž bych vám chtěl doporučit nějaký irc server, kde tyto "žvásty" budou mít lepší zvuk, a toto vlákno buď nechat moderátory zamknout a nejlépe i pročistit nebo se vrátit k tématu.

KapitánRUM

« Odpověď #241 kdy: 03. 12. 2012, 00:20:31 »
Nevím, proč démonizujete Hitlera, Stalin střílel děti jako toulavé kočky, dokonce vydával kvóty pro odstřel sirotků.
Tak soudruzi, dnes musíme odstřelit 17 000,- dětí v tomhle okrese, přemnožili se, jsou bezprizorní.
Nikita Chruščov sám žádal několikrát o zvýšení kvót.
Taková ochutnávečka: http://www.youtube.com/watch?v=cWSGJO4op9c

Hitler byl jen takový nedouk, kterého zabili jen protože si dovolil dělat bordel na území, které si v té době nárokovala Anglie.
Vraždění nevinných v SSSR nikomu nevadilo, všichni o tom věděli, stejně jako se vědělo o plynových komorách.
Zvěrstva prováděná komunisty Hitler rozhodně ani nenapodobil, ovšem démonizuje se Hitler.
Problém je, že Hitler byl provinční masový vrah, jeden z spousty, náturou možná něco jako Che Guevara, který prý sám znásilňoval ženy "buržoustů", než jim vlastnoručně podrazil stoličku pod šibenicí. Možná by se dal přirovnat k Pol Potovi, ale ten dělal mnohem větší zvěrstva. Hitler byl v zásadě civilizovaný masový vrah, který Stalinovi a ostatním komunistickým vůdcům nesahal ani po kotníky.
Přesto propaganda pořád křičí "Hitler, Hitler".
Ostatně náznak humanity je vidět v samotných plynových komorách.
Myslíte si, že tank nerozjede svázané lidi za vynaložení mnohem menšího množství energie?
V KLDR se dnes a denně dějí větší zvěrstva než v Nacistickém Německu a všechny to nechává klidnými.
Kdyby někdo zrušil režim v KLDR, který drží ty hladové chudáky za drátem a v koncentrákách, hnali by se do Jižní Koreii a to není v zájmu USA. Prostě si nenechte srát na hlavu s tím, že by Hitler byl nějaká hvězda mezi vrahy, to je jen blbá propaganda.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #242 kdy: 03. 12. 2012, 00:51:30 »
Nevím, proč démonizujete Hitlera, Stalin střílel děti jako toulavé kočky, ...

Prosim te, rika snad nekdo, ze Stalin byl lepsi, nez Hitler? Da se o nem akorat rici, ze Vatikan ho moc nepodporoval. A vzhledem k tomu, ze se tu zvani o nabozenstvi, Stalin do toho moc nepasuje, zatimco Hitler ano.

Co se tyce Severni Koreje, tak samozrejme, vsem je uplne jedno, co se tam deje. Jako vsem bylo jedno, co se deje v Kambodzi a na mnoha jinych mistech, kde nejsou ropna pole. Jo kdyby treba v Tibetu meli ropu, hned by se USA na cinskou anekci Tibetu divali jinak a tak by se preventivne mracily, ze by si to Cinani byvali radsi nelajsli.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #243 kdy: 03. 12. 2012, 01:16:51 »
Taková ochutnávečka: http://www.youtube.com/watch?v=cWSGJO4op9c

Poslys, Rume, ten tvuj film je dost podivny. Mohl bys mi vysvetlit, co tam ve 4:46 dela Berlusconi??? Dokonce to i vypada, ze tam ma i svou oblibenou puntikovanou kravatu.

To zas nekdo udelal duveryhodny dokumentarni porad, kde se clovek dozvi spoustu peclive overenych historickych faktu. Napriklad, ze Berlusconi se podilel na stalinskem teroru. Kdo to natocil? Nova ve spolupraci s Bleskem?

KapitánRUM

« Odpověď #244 kdy: 03. 12. 2012, 01:44:21 »
To nevím, dekorace.
Politická mrtvola mezi normálníma mrtvolama pro odlehčení.
Jinak kdybys tohle řekl o holokaustu a naznačil jsi, že se to nestala, tak jdeš bručet.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #245 kdy: 03. 12. 2012, 02:16:26 »
To nevím, dekorace.
Politická mrtvola mezi normálníma mrtvolama pro odlehčení.
Jinak kdybys tohle řekl o holokaustu a naznačil jsi, že se to nestala, tak jdeš bručet.

Pokud v dokumentarnim filmu o holokaustu bude vystupovat Berlusconi v roli fasistickeho pohlavara podilejiciho se na likvidaci Zidu, s klidem prohlasim, ze se jedna o neduveryhodny film, ktery sestavil nejaky patlal. BTW, zajimalo by mne, co by o danem klipu rekl soudruh Berlusconi sam.

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
« Odpověď #246 kdy: 03. 12. 2012, 03:10:55 »
Lenine, ty žiješ podľa biblie a prinieslo ti to úspech, OK. Ale ako si vysvetľuješ, že na svete je kopa hajzlov, ktorí sú bez viery, bez Boha, bez súcitu a tiež sú uspešní? Prečo aj im dopraje Boh to, čo tebe a ešte viac?

Buh dal lidem svobodu se rozhodnou zda o tom co je spravne bude rozhodovat Buh nebo si o tom budou rozhodovat sami pod Satanovym vedenim. Buh umoznil lidem kteri o to maji zajem at si svuj zivot tedy organizuji posvem a vladnou si posvem.

Temhle zmetkum to bohatsvi nedal buh, ale dali jste jim ho vy, protoze si od nich nechate srat na hlavu. Kdyby jste dodrzovali bozi zakon tak by vam nikdy nevladli, protoze by nad vama nemeli zadnou moc. Jelikoz jste vytrenovani od satana tak ocekavate odevseho ze se vam to vyplati. Kdyz ta cinnost neprinasi okamzity zisk, tak do toho nejdete. Rikate MELO BY SE to udelat, ale at to udela nekdo jinej, aby to nebylo z mojeho.

Kdyz jsem chodil na zakladku tak tam jeden kluk terorizoval cely 2 tridy, proste si nekoho vyhlednul a zmlatil ho. Nikdo se mu neodvazel postavit a ti silni kluci rikali - nojo a kdyz mu dva dame po tlame tak on si pak na nas pocka a zbije nas. Ja sem jim rikal no kdyz to udela tak mu date potlame znova. To se jim nechtelo. Prilis namahy pro nic. Vsichni proto stali jako ovce na porazce a nechali do sebe rezat. Ja jsem tam vzdycky zachranoval situaci co se dalo, v rukach jsem moc silu nemel ale aspon jsem ho rozptyloval a kricel na toho kluka co ho tloukl zdrhni.

Rikali mne: Lenine, proc to delas. Musi ti byt prece jasny ze se ti to nevyplati protoze ten kluk ti nikdy nepomuze. Ja jim rikal: Mne je to jasny ze se mi to nevyplati, ale ja na to kaslu ze se mi to nevyplati, ja to proste udelam i tak.

KapitánRUM

« Odpověď #247 kdy: 03. 12. 2012, 03:23:07 »
Jednou jsem takhle dal lekci jednomu týpkovi, dva mě řezali a třetí na to koukal a mohl mi pomoct.
Pak jsem nařezal všem třem, ale nejvíc tomu, co mi nepomohl.
A vida, zabralo to, šel do sebe a už nikoho ve štychu nenechal.
Rána pěstí na víčko lenocha je ta nejlepší meducína!

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
« Odpověď #248 kdy: 03. 12. 2012, 03:27:22 »
Ja mam silnou vuli a dokazu si v zivote ledacos odeprit. Naprikld nabozenstvi.

Ty ses slaboch.

Nedokazes ani slibit holce a detem ze pri nich budes stat celej zivot. Ze se na tebe muzou spolehnout at se deje co se deje. Ze i zemres abys je ochranil.

Ses tak neschopnej ze se bojis i te nejjednodusi cinnosti na svete - sexu - ze to nezvladnes. Ses tak podelanej protoze jsi nikdy nikoho nemiloval. Ses frustrovanej? Presne tak to ma byt.

Ez 7,25  Přichází tíseň, budou hledat pokoj, ale žádný nebude.

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
« Odpověď #249 kdy: 03. 12. 2012, 03:40:13 »
Malé dítě zpravidla nemá soudnost.

Prave naopak. Narodime se s cistym vedomim v srdci. Viz dopis Rimanum. Dite je ten nejlepsi expert na nabozenstvi.

Rax

« Odpověď #250 kdy: 03. 12. 2012, 08:47:44 »
Narodime se s cistym vedomim v srdci.

Chlapi nepouštějte se do oblastí mimo programování, vypadáte směšně. Například výše uvedené tvrzení vyvrátí každý student psychologie už po prvním semestru, v souvislosti s psychikou sériových vrahů, kteří to mají v krvi geneticky a rovnou se s tím narodí.

radek

« Odpověď #251 kdy: 03. 12. 2012, 10:02:10 »
kdyz uz se bavime o fasismu, nacismu a komunismu, videli jste nekdo saló aneb 100 dnu sodomi

Diskobolos

« Odpověď #252 kdy: 03. 12. 2012, 10:21:59 »
Nevím, proč démonizujete Hitlera, Stalin střílel děti jako toulavé kočky, dokonce vydával kvóty pro odstřel sirotků.
...
Hitler byl jen takový nedouk..
...
Ostatně náznak humanity je vidět v samotných plynových komorách.
Myslíte si, že tank nerozjede svázané lidi za vynaložení mnohem menšího množství energie?
...

Rume, měl jsem tě za rozumnějšího. Všichni víme, že jakákoliv doba produkovala lidský odpad, nicméně "glorifikovat" někoho, protože někdo byl ještě horší je nesmysl. Kastovat tyrany podle toho, jesli víc nebo míň... To snad ještě nikoho nenapdlo. A ta humanita ve spojení s plynovou komorou a nebo tankem je taky sliné kafe. Ještě jinak - můžeš mít ve vší obecnosti částečně pravdu, ale ten způsob přemýšelní mě děsí.

Waseihou

« Odpověď #253 kdy: 03. 12. 2012, 10:42:06 »
Citace

Já to klidně řeknu! Dokonce mám důkaz že to mohu beztrestně říct, a mám na to právo!

Důkaz:
1. Každý má právo na svobodu vyznání, to vychází z ústavy.
2. Jedním z náboženství je i tzv. egodeismus, egodeismus je víra jednotlivce, že ON je Bůh, a celý svět se odehrává v jeho hlavě. JÁ jsem tedy Bůh a všechno se odehrává v MÉ hlavě. Nelze spolehlivě dokázat, že tomu tak není, a proto je to otázka víry.
3. Svět vznikl, když jsem já vznikl. Protože si nepamatuji, že by něco bylo před tím, tak předtím nic nebylo. Až umřu, svět zanikne, protože jsem jeho jediný pozorovatel. Všichni ostatní jste jen zombie, hloupí boti bez vlastního vědomí či vůle. Pokud se vám zdá že nějakou máte, je to jen klam, ty myšlenky jsou MOJE! To mě dělá JEDINÝM BOHEM tohoto světa!
4. Protože holokaust je datován do doby, kdy ještě svět neexistoval (protože jsem nebyl), nemohl se stát.
5. Z výše uvedených bodů plyne, že HOLOKAUST SE NESTAL!!!

Některé zombie tvrdí, že si pamatují holokaust. Tento fakt nepopírám, svět jsem stvořil s lidmi jenž mají takové vzpomínky, jako by historie existovala a HOLOKAUST SE STAL!!!

Aby nevznikla neurčitost, jakožto JEDINÝ bůh tohoto světa jsem právě teď rozhodl, že v sudé dny platí že se holokaust stal, v liché dny platí, že se holokaust nestal. Pondělí je lichý den, aby sobota byla sudá a Židi nekvičeli že nemaj v sobotu holokaust...

Nakonec je to jedno, důležité je pouze to, ŽE JÁ JSEM BŮH!!! Rozhodnuto, a BASTA!!!

ABC

« Odpověď #254 kdy: 03. 12. 2012, 11:32:13 »
Jelikoz jste vytrenovani od satana tak ocekavate odevseho ze se vam to vyplati. Kdyz ta cinnost neprinasi okamzity zisk, tak do toho nejdete. Rikate MELO BY SE to udelat, ale at to udela nekdo jinej, aby to nebylo z mojeho.
Sobeckost je vlastnost jednotlivce, s religiozitou to nesouvisí. Požadovat/nepožadovat okamžitý zisk je zase o tom, zdali ten který jedinec preferuje operativní (někteří tolik prosazujou žít přítomným okamžikem), taktické, nebo strategické plánování.

Malé dítě zpravidla nemá soudnost.

Prave naopak. Narodime se s cistym vedomim v srdci. Viz dopis Rimanum. Dite je ten nejlepsi expert na nabozenstvi.
Jednak nechápu argumentaci srdcem. Pokud vím tak se kognitivní procesy odehrávají v mozku. Jak je známo, rozhodování probíhá na základě informací. Dítě má informací málo, rozhodovací schopnost je proto omezena.