Jakou střední školu pro co nejvyšší plat?

Re:Jakou střední školu pro co nejvyšší plat?
« Odpověď #120 kdy: 19. 11. 2012, 08:10:58 »
BLEK.? Uh. To ne, já nemám poruchu osobnosti :)

To já poruchu osobnosti určitě mám. Kromě toho jsem bezcenný člověk a jsem už tři roky nezaměstnaný.  :(
a co umis a co delas pro to abys nebyl nezamestnany?
Děkuji za možnost editace příspěvku.

Diskobolos

« Odpověď #121 kdy: 19. 11. 2012, 08:32:11 »
bbbb: Cestování tě nakonec také omrzí, já prolétal desítky tisíc kilometrů aniž by to v něčem pomohlo. Můžeš si myslet, že ti změna prostředí pomůže, ale nakonec přijdeš na to, že je to úplně jedno.

tak to je ale potom chyba naozaj v tebe ked ta nedokaze nakopnut ani to, tak ti uz nepomoze nic :) skromne si myslim, ze tebe by nepomohla ani zmena profesie ako takej, tebe je jedno tak nejako vsetko uz od zakladu :)

mozes sa rozpisat o tom ... vlastne o vsetkom? celkom ma to zaujima

KAŽDÁ věc po čase omrzí, protože lidská mysl je nenasytná a potřebuje stále nové vzruchy a podněty. Když se k tomu přidá, že svou mysl nemáme ani za mák pod kontrolou, tak zjistíte, že z toho pramení 100% našich "potíží".

Diskobolos

« Odpověď #122 kdy: 19. 11. 2012, 08:38:50 »
Zeny jsou hrozne nedostupne (jsou namyslene), lidi jsou celkove na sebe hnusni, sobecti.
Zacatek je nesmysl, zensky jsou stejne chtivy jako driv. Zbytek souhlas(je to imho hlavne "diky" mediim ktery mainstreamu cpou ze nevera, rozvod apod je dneska vlastne IN a celozivotni vztah s jednim partnerem je nuda.

Samičky pudově vyhledávají alfa samce, který je zajistí na zbytek života. Tj. dobrá geneteická výbava (onen pud) a plná peněženka (vyčúranost) je pro ženu dnešní doby ideál. Pánové z IT (až na vyjímky) těmito "kvalitami" moc nedisponují. Navíc, kde je jim přidáno (vaše oblíbená logika a matika), tam je jim ubráno (povětšinou sociální stránka osobnosti). Každý extrém něci stojí...

nevim

« Odpověď #123 kdy: 19. 11. 2012, 09:42:02 »
Zeny jsou hrozne nedostupne (jsou namyslene), lidi jsou celkove na sebe hnusni, sobecti.
Zacatek je nesmysl, zensky jsou stejne chtivy jako driv. Zbytek souhlas(je to imho hlavne "diky" mediim ktery mainstreamu cpou ze nevera, rozvod apod je dneska vlastne IN a celozivotni vztah s jednim partnerem je nuda.

Samičky pudově vyhledávají alfa samce, který je zajistí na zbytek života. Tj. dobrá geneteická výbava (onen pud) a plná peněženka (vyčúranost) je pro ženu dnešní doby ideál. Pánové z IT (až na vyjímky) těmito "kvalitami" moc nedisponují. Navíc, kde je jim přidáno (vaše oblíbená logika a matika), tam je jim ubráno (povětšinou sociální stránka osobnosti). Každý extrém něci stojí...

Ano, jsou chtive jako drive a vybiraji si alfasamce. JENZE, drive nemely zdaleka takove moznosti jako maji dnes a proto jsou vice vybiravejsi.

Vratme se par desitek let zpet, kdy jeste nebyl internet. Je jasne, ze tehdy holky nemely tolik nabidek na vztah jako drive. Drive mely nabidky vicemene jen od kluku ze sveho okoli, kterych bylo jen par.
Dnes si (prumerna) holka zalozi Badoo, kde bude mit alespon 200 nabidek denne. Ma k dispozici fotku, takze prvni filtrace je jen podle vzhledu. Samozrejme ji, ze ji kvuli toho stoupne sebevedomi, protoze vi, ze je velice zadana a vi, ze si muze vybirat. Proto ji nejaky Fero Libovy, Jozef Mordelka a Alois Buracko z okoli nebude zajimat.
U kluku je to opacne. Zalozi si Badoo, napisou 50-ti holkam a ozve se jim jedna. Proto pisou vsem, aby zvysili svou sanci, coz ma za nasledek prvni problem (spousta nabidek holkam).
Dnes je vsechno jen o vzhledu a penezich...

x

« Odpověď #124 kdy: 19. 11. 2012, 10:32:16 »
Jenomže co udělá takový alfasamec ? Udělá ji dítě a zdrhne plodit další potomky jinam.

« Odpověď #125 kdy: 19. 11. 2012, 10:41:34 »
 ;D ;D ;D ;D

Letos byla zřejmě nadúroda houbiček ...

ferren

« Odpověď #126 kdy: 19. 11. 2012, 12:34:36 »
necetl jsem vse,spis jen zacatek,a tak bodove...

1) ja bych si vsadil na to ze za tech 10 let co nastoupis do nejake prace tak IT bude dole. ted je to nafoukla bublina,jednoduchy obor bez nejakych vetsich naroku na intelekt, jen soucasna dynamika trhu udelala z coderu o neco min dostatkove zbozi,a tak jsou ted v branzi platy vysoce nadprumerne. soucasny prebytek studentu diru zaplni,a navic s klesajici narocnosti, automatizaci samotneho procesu "automizovani" nebude moc treba tolik programatoru jako ted...

2) spis bych vsadil na nejake genericke vzdelani,takze ss urcite gympl. da to vseobecny rozhled. uprimne, mam plne zuby z ruznych omezenych IT prumkaru, myslicich si ze sezrali vsechnu moudrost sveta, kdyz maji momentalne nadstandardni prijem. tihle lidi kecaji uplne do vseho, pritom rozumi jen jednomu. nerikam byt nutne ten "humanitni" ale pobrat z kazde sfery neco....nebudes pak v mixovane spolecnosti za chytreho blba...

nevim

« Odpověď #127 kdy: 19. 11. 2012, 16:15:08 »
necetl jsem vse,spis jen zacatek,a tak bodove...

1) ja bych si vsadil na to ze za tech 10 let co nastoupis do nejake prace tak IT bude dole. ted je to nafoukla bublina,jednoduchy obor bez nejakych vetsich naroku na intelekt, jen soucasna dynamika trhu udelala z coderu o neco min dostatkove zbozi,a tak jsou ted v branzi platy vysoce nadprumerne. soucasny prebytek studentu diru zaplni,a navic s klesajici narocnosti, automatizaci samotneho procesu "automizovani" nebude moc treba tolik programatoru jako ted...

2) spis bych vsadil na nejake genericke vzdelani,takze ss urcite gympl. da to vseobecny rozhled. uprimne, mam plne zuby z ruznych omezenych IT prumkaru, myslicich si ze sezrali vsechnu moudrost sveta, kdyz maji momentalne nadstandardni prijem. tihle lidi kecaji uplne do vseho, pritom rozumi jen jednomu. nerikam byt nutne ten "humanitni" ale pobrat z kazde sfery neco....nebudes pak v mixovane spolecnosti za chytreho blba...

Nejsi nahodou nejaky manazer? :-D

Ad 1.
Tvrzeni, ze IT je jednoduchy obor je zcela zcestne a vypovida o Tve neznalosti. Prikladem muze byt treba oblast kryptografie, rozpoznavani obrazu, vyvoj jadra OS, ... . Castecne ale pravdu mas - takove kodovani webu se nauci i cvicena opice.

Ad 2.
Obecny prehled je dulezity a mel by ho mit kazdy, bez ohledu na to, z jake skoly vylezl.

Druhé Já pana Houby

« Odpověď #128 kdy: 19. 11. 2012, 17:26:36 »
Kdo je tu nezaměstnanej?
A kde?
Nějaký takový podržtaška by se možná hodil  ;D

Na Moravě.
A dělat podržtašku bych snad zvládl. I když, kdo ví...

2012

« Odpověď #129 kdy: 19. 11. 2012, 22:08:35 »
experimentoval jsem s magií, vyvoláváním pohanských bohů, lektvary a podobnými chujovinami, protože jsem došel k závěru že svět ztratil krásu a je příliš obyčejný, tak jsem chtěl zkusit ověřit, jestli objektivní realita existuje nebo ne, jestli existuje astrál a nadpřirozeno.
A prisel jsi na neco? existuje nebo ne? :D

Waseihou

« Odpověď #130 kdy: 19. 11. 2012, 23:03:41 »
experimentoval jsem s magií, vyvoláváním pohanských bohů, lektvary a podobnými chujovinami, protože jsem došel k závěru že svět ztratil krásu a je příliš obyčejný, tak jsem chtěl zkusit ověřit, jestli objektivní realita existuje nebo ne, jestli existuje astrál a nadpřirozeno.
A prisel jsi na neco? existuje nebo ne? :D

Citace
„U všech lidí, kteří v magii dosáhli alespoň nějakého pokroku a potom ji z různých důvodů odhodili, jsme ve velmi krátkém čase pozorovali intenzivní nárůst prvků životního kolísání a nerozhodnosti. Tito lidé propadli zvláštnímu druhu šílenství, které se projevovalo stále extrémnějším zvýrazňováním protikladnosti v činech i myšlení.“
...

KapitánRUM

« Odpověď #131 kdy: 19. 11. 2012, 23:18:24 »
Hodil by se nějakej šikovnej podržtaška z Liberce, klidně dlouhodobě bez práce, SŠ.
Napsal bych VŠ student, ale nedávno tu jeden takovej byl a kvákal něco o tom, že už má polovinu školy za sebou, takže je vlastně už borec. Na což mu šéf řekl, že se chce podívat na internet, ať složí pecko z dílů v krabici.
Vzdělanec po hodině odešel, vlastně odešel velmi uraženě a byl sprostý, že takovou firmu ještě neviděl.
Šef říká, že naše firma je vtip, celé IT je vtip a tedy že lepší než číst příručky je čerpat moudrost přímo od zdroje: http://www.ikeafans.com/galleries/images/2339/large/1_applying-for-a-job.jpg

« Odpověď #132 kdy: 20. 11. 2012, 16:14:44 »
Kdo je tu nezaměstnanej?
A kde?
Nějaký takový podržtaška by se možná hodil  ;D

Na Moravě.
A dělat podržtašku bych snad zvládl. I když, kdo ví...

tezko muzes chtit praci kdyz nezvladnes odpovedet na easy otazku:

a co umis a co delas pro to abys nebyl nezamestnany?

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
« Odpověď #133 kdy: 21. 11. 2012, 03:40:12 »
vidis to, a ja treba nejakyho typka na nebicku vubec nepotrebuju k tomu abych byl zene verny... lepsi je verit v sebe nez v neco o cem neni jediny dukaz.

A byl jsi ji verny i pred svatbou? I kdyz jste se jeste neznali, tak porad to byla tvoje manzelka.

Dukaz o existenci Boha mas primo pred nosem. Buh rekl, jak dopadneme kdyz se od nej odvratime. Lidstvo reklo ze naopak prave dojde k prosperite.

Dneska manzelstvi vypada takhle:
Že jsi viděl železo smíšené s jílovitou hlínou, znamená, že se bude lidské pokolení mísit, avšak nepřilnou k sobě navzájem, jako se nesmísí železo s hlínou. (Dan 2,43)

ani manzele si nejsou blizci, nedrzi pri sobe. Staci malo a zacnou spolu bojovat.

« Odpověď #134 kdy: 21. 11. 2012, 06:36:03 »
vidis to, a ja treba nejakyho typka na nebicku vubec nepotrebuju k tomu abych byl zene verny... lepsi je verit v sebe nez v neco o cem neni jediny dukaz.

A byl jsi ji verny i pred svatbou? I kdyz jste se jeste neznali, tak porad to byla tvoje manzelka.

Dukaz o existenci Boha mas primo pred nosem. Buh rekl, jak dopadneme kdyz se od nej odvratime. Lidstvo reklo ze naopak prave dojde k prosperite.

Dneska manzelstvi vypada takhle:
Že jsi viděl železo smíšené s jílovitou hlínou, znamená, že se bude lidské pokolení mísit, avšak nepřilnou k sobě navzájem, jako se nesmísí železo s hlínou. (Dan 2,43)

ani manzele si nejsou blizci, nedrzi pri sobe. Staci malo a zacnou spolu bojovat.

Dokud jsme se neznali tak jsme nebyla moje manzelka ty vole, uber trochu na tech drogach. Prece jen vzit si prvni babu bez vyberovyho rizeni to by se pak clovek nemohl divit ze to bude stat za nic. A jinak k tomu, aby clovek zil cestny a moralni zivot a nepodlehal hrichu nepotrebuje tajtrlika nahore, ty vzory mohou byt i pozemske, u me treba z obdobi prvni republiky (jakkoliv ani v te dobe nebylo vse naprosto idealni)