Něco se hádá na grafické kartě, výpis je nejasný. Mohu sem dát stránkový výpis dmesg?
Už ne, měj trochu soudnosti....
Uměl jsi se v podobné situaci zeptat lépe? Měl by jsi rozvést co se Ti na mých příspěvcích tak nelíbí. Rád počkám na odpověď. Jestli si na mě děláš názor jen podle toho co jsem zde napsal, tak si vytváříš falešný obraz o světě a nejen jak jsem s linuxem do dnes dlouhodobě pracoval. Nevím o linuxové komunitě, ve které bych mohl podle potřeb zvěřejnit něco o mně a nejen linuxu. Sociální sítě vhodný prostor zatím nenabízejí. Uvažuji déle zkusit registraci na Rootu, jen chybí více informací jak funguje účet. Vím zde o lidech, kteří mi dobře poradili a vůbec nešťourají do nepodstatného. Jejich příspěvky mají nějakou hodnotu, rád je čtu, přesto nemusím psát příspěvek ke všemu. Jako neregistrovaný je nemohu ohodnotit, několikátý výpad na mou osobu mě říká abych se zde zaregistroval. Předem se o registraci potřebuji s někým poradit, linuxová komunita v okolí skoro není a především nevím o aspoň trochu nezávislých lidech, kteří by mi poradili a mají tak k linuxu co říci. Nějaké zkušenosti mám s prodejci, také se mi jeden smál a dnes už se dle něho nepotřebné a možná také neexistující zařízení prodává a nabízí i v letácích do každého domu. Takže na doporučení jediného odborníka v okolí není nutné vždy přistoupit:) Navíc většinou je asi pouze nabízena instalace a základní nastavení, což je trochu málo a nikde nevidím nabídky pomoci s nastavením a tím s čím přijdeš a žádáš. Některé dotazy se psát do fóra také nehodí třeba jen rozsáhlostí.
Od skoro prvních dotazů se tady do mne v diskusích někdo naváží, jasně proti pravidlům a nikdo mírně řečeno urážlivé příspěvky ani nesmaže. Ban jsem tady viděl zřídka někdy dávno. Nevím jestli je to nějakým místním pravidlem nebo záměrem proti neregistrovaným uživatelům. Pokud jde o nějakou soudnost, tak některé příspěvky lze považovat za pomluvu. Jak se k nim staví Root? Nechávám je plavat, ale v rámci možností je nehodlám jen nečinně číst a přihlížet jak přibývají. Vyhraný spor by mnohé velmi jistě zlepšil.
Snad zkratka jména na nikoho nepoukazuje což bylo záměrem, z mých příspěvků je zřejmé že podobné výpady v diskusích překračuji a věnuji čas dotazu:) Jen pro vaši znalost, ten pan se do této diskuse nezapojil.