Dobrý den,
jedná se mi o to, že chci distribuovat fork daného softu, který bude nadále šířen, včetně mých vlastních úprav, vylepšení apod. Jediné o co se mi celou dobu jednalo je, co musím zachovat ve zdrojovém kódu a hlavně jakým způsobem to tam správně uvést. Samozřejmě jsem se ptal na odebrání generovaného odkazu v patičce z toho důvodu, že chci dělat vlastní podporu pro soft, včetně distribuce dalších rozšíření pro daný soft a prostě mi příjde divné, kdyby ve forku byl v patičce odkaz na původního autora. Tím já ale přeci nechci odepřít právo autora na jeho dílo a jak jsem již několikrát zdůraznil, nechci nic odebírat ze zdrojového souboru, ale z generovaného souboru chci odebrat odkaz vedoucí na autora. Kdybych tam musel odkaz nechat, nemá poté smysl vytvářet fork a je pak lepší daný soft nechat umřít. Tímto se již nadalé odmítám zaobírat stále stejným aspektem, že chci odebrat copyright ze zdrojového kódu, protože to nemám v úmyslu, jen chci vědět jakým způsobem naložit s generovaným odkazem a jakým způsobem upravit hlavičku ve zdrojovém kódu forku tak, aby to bylo správně dle citace licence GNU/GPL 3 apod.
Děkuji za odpovědi.