Měl bych dotaz. Včera jsem si doma instaloval wifi router tp-link tl-wr841n . Dal jsem si statickou IP vše nastavil podle údajů poskytovatele, připojil druhé pc pomocí kabelu dal najít první pc. Vše funguje tak jak má obě pc jedou nezávisle. A ted k mému problému 1.pc jsem si dal svůj název sítě, 2. pc jsem si dal svůj název sítě podle prvního pc . A jak jsem si nastavoval zabezpečení wifi heslo pak typ zabezpečení atd, tak jsem tam dal omylem špatný název a tedka nemůžu to nastavení nikde najít.
Bylo to v nastavení routeru ale tedka nevím jak se mám na to nastavení dostat. Poznám to tak když se z mobilu připojím na wifi tak vidím ten jiný název sítě a ten sem zadal při nastavování zabezpečení sítě. Dával jsem tam i heslo ale jak říkám tedka to nemůžu nikde nají. Jo a nebylo to v nastavení routeru na jeho str. ale přímo ve windows mám 7 prof. Jde mi jen o to aby mobil viděl stejný název jako pc. Možná jsem to špatně vysvětlil ale navím jak to jinak říct. Zkusím sem dát obrz. kde je to nastavení vidět.