Technomaniak tady přišel trolit a ukázat svoji hloupost.
Spuštěl se normálně z Windows 95.
Zlatíčko, někdy v polovině 90tek jsem byl na střední a ve třetáku jsme měli AutoCAD12 a ve čtvrtáku právě nasadily 14tku která už právě běžela čistě na Win95 a už měla v GUI ikonky. Moc dobře si pamatuji rýsování v 12tce. Tobě spíš doporučuji si pořádně nastudovat historii a nesnažit se vyvolat dojem ze jsi "stará liga", nepatříš mezi nás.
PS. Pokud já jsem hlupák(což můžu být ale je to vysoce nepravděpodobné), ok vycházejme z předpokladu že jsem, TAK TY MUSÍŠ BÝT DEBIL protože uvědomit si "až 15 letech" že pronájem hudby není její vlastnictví, MŮŽE FAKT JENOM DEBIL.
Kokosku, s autocadem umím líp než ty, a jde vidět, že ty jsi ten debil, protože tady je řeč o legálním softwaru, což náš Autocad 10 byl - vaše studentská subscription na software, který dostala škola zadarmo jako promo, který však jinak stál desítky tisíc, mě nezajímá. Když ani neumíš pochopit, o čem je jednoduché téma, tak vypadni.
Pro ostatní - pointa mé zmínky Autocad 10 spočívá v tom, že ten software byl tehdy obrovksy drahý, a my k němu tu licenci měli. Pak přišly autocat 12, 13, atd., na který by si člověk měl tu mega drahou licenci koupit znovu. A naco, když Autocad 10 pro DOS uměl všechno co bylo nutné. Podobně jako kdyby si někdo v roce 1997 koupil MS Office, ten office by němel problém ani dneska, uměl všechno a nebyl ještě bloated. Ale už ho nikde nerozjedete, že.
Je to diskuze na téma, jak si člověk musí pořád dokola kupovat věci, které si už, sakra, koupil, a přitom adekvátní přidanou hodnotu nedostane.