Citace: registrovany123 06. 09. 2026, 11:39:06Je mi 35 let. Rovněž obdobně vzpomínám na Autocad 10 pro DOS, u kterého platí víceméně to samé.Jasně, narodil jsi se v 1991 a pamatuješ AutoCAD 10 pro DOS. Rozhodně .... A určitě jsi ho měl doma a použival jsi normální myš, že? Když už si trolíš tak si pořádně vymysli i tu omáčku okolo. Jsi jak Ježek ten tu taky krmil ovce že měl 486tku v 92tém.
Je mi 35 let. Rovněž obdobně vzpomínám na Autocad 10 pro DOS, u kterého platí víceméně to samé.
Technomaniak tady přišel trolit a ukázat svoji hloupost.Spuštěl se normálně z Windows 95.
Citace: registrovany123 07. 09. 2026, 10:22:26Technomaniak tady přišel trolit a ukázat svoji hloupost.Spuštěl se normálně z Windows 95.Zlatíčko, někdy v polovině 90tek jsem byl na střední a ve třetáku jsme měli AutoCAD12 a ve čtvrtáku právě nasadily 14tku která už právě běžela čistě na Win95 a už měla v GUI ikonky. Moc dobře si pamatuji rýsování v 12tce. Tobě spíš doporučuji si pořádně nastudovat historii a nesnažit se vyvolat dojem ze jsi "stará liga", nepatříš mezi nás.PS. Pokud já jsem hlupák(což můžu být ale je to vysoce nepravděpodobné), ok vycházejme z předpokladu že jsem, TAK TY MUSÍŠ BÝT DEBIL protože uvědomit si "až 15 letech" že pronájem hudby není její vlastnictví, MŮŽE FAKT JENOM DEBIL.