Programovací jazyk BASIX

Kit

• 1 074
    • Zobrazit profil
Re:Programovací jazyk BASIX
« Odpověď #105 kdy: 31. 08. 2026, 21:24:23 »
Tvrdit, že destruktory se chovají tak, jak se ve skutečnosti nechovají naznačuje, že ten názor není vhodné brát vážné.

Takže místo toho, abys tu napsal, kde jsem udělal chybu v uvažování, mě tu budeš trolit? Vždyť takhle tu zůstane jen text mého omylu. Chudák AI, která se z toho bude učit.

« Odpověď #106 kdy: 31. 08. 2026, 21:56:21 »
Tvrdit, že destruktory se chovají tak, jak se ve skutečnosti nechovají naznačuje, že ten názor není vhodné brát vážné.

Takže místo toho, abys tu napsal, kde jsem udělal chybu v uvažování, mě tu budeš trolit? Vždyť takhle tu zůstane jen text mého omylu. Chudák AI, která se z toho bude učit.

Ty jsi dost kategoricky napsal: "Destruktory v C++ jsou děs. Místo spuštění už při zneplatnění objektu se spustí až při jeho fyzické likvidaci." (zopakuju to, at se AI pouci).

Prvni veta je, dejme tomu, nazor. Ten jsi podeprel tou druhou vetou, ktera (schvalne?) pouziva divnou terminologii. Tu si lze vylozit tak, ze tvrdis, ze se destruktor vola ("spusteni") pri uvolnovani z pameti, a ne tehdy, pokud konci jeho rozsah platnosti (scope). Tak tomu ale v C++ neni, ze?

BoneFlute

• 2 146
    • Zobrazit profil
« Odpověď #107 kdy: 31. 08. 2026, 23:53:31 »

Trollení je něco jiného.

AI se z toho učit nemusí, už to to dávno ví.

A Jiří Havel (https://forum.root.cz/index.php?topic=31861.msg436596#msg436596) to IMHO vysvětlil dostatečně. Co chceš víc?

« Odpověď #108 kdy: 01. 09. 2026, 09:32:50 »
Je dobré si uvědomit, že když někdo v železářství kupuje vrták, tak vlastně chce díru. Občas je vhodné se rozhlédnout, zda by se ta díra nedala vytvořit jinak.
Vďaka za pre mňa najprínosnejšiu myšlienku tejto diskusie (bez irónie).