Nabízím nadšenci archiv softwaru

RDa

• 3 263
    • Zobrazit profil
Re:Nabízím nadšenci archiv softwaru
« Odpověď #15 kdy: 01. 07. 2026, 23:24:06 »
Jestli jsou ty media nejak datovane, mozna by bylo zajimave i info ohledne low level chyb (tedy vzhledem k subjektivnimu poskozeni poskrabanim). A zverejnit statistiku podle modelu media.

@Wift - jak se daji takove informace vydolovat z nahraneho CD-R? :)

« Odpověď #16 kdy: 03. 07. 2026, 09:13:38 »
Chybovost média myslíš? Nějakou mechanikou, která to umí, a pak buď Nero CD/DVD speed, nebo modernější nástupce Opti Drive Control (placený s 30denním trialem bez omezení funkčnosti). Ono to fakticky nerozlišuje, jestli to je CD-R, nebo RW, nebo lisovaný ROM.
Popř. tu mám z archivu CD-R serveru jednoho Plextora, nástupce Plextora Premium, který na to má extra soft a je to jedna z jeho proklamovaných fíčur.

« Odpověď #17 kdy: 03. 07. 2026, 15:24:07 »
Ahoj Jardo,

mám ještě čekat, nebo už je to takhle komplet?

Díky!

« Odpověď #18 kdy: 03. 07. 2026, 20:20:18 »
je to komplet v předchozí odkazu  na OneDrive

Nechám to tam za 14 dní nebo do konce měsíce
===========

Pokud z toho vyhrabete něco pro vás zajímavého - budu rád za správu -  optimálně  do emailu

« Odpověď #19 kdy: Dnes v 01:20:22 »
Moc děkuju za nasdílení! Všechno už jsem to postahoval, ale zatím jsem to blíž nezkoumal. Jen jsem si povšiml, že tam v řadě chybí některá čísla archivů, např. Vol36 (Vol35 a Vol37 existují). To je tak schválně, nebo došlo k nějaké chybě při nahrávání na úložiště? :-)

« Odpověď #20 kdy: Dnes v 08:58:45 »
ano, při revizi obsahu jsem vyloučil volume s privátními zálohami dat. Taky jsem do sdílení nedal 8 složek mladších 10-ti let - myslím, že to už není "staré" a zajímavé