ja bohuzel jen vim koho nedoporucit. tech je vic..
Zajímalo by mne, zda mají podobné trable i v zahraničí nebo to jen ten český hostingový rybníček je nějaký zatuchlý. :-) Btw IPv6 na vyžádání? My máme pro firmu webhosting už nějaký ten rok a IPv6 konektivita byla standardní součástí, co si teda pamatuju.
Když jsem u nich naposledy pořizoval VPS před pár lety, IPv6 nefungovala dobře, musel jsem to reportovat technikům. Měl jsem povolenu konkrétní IPv6 v administraci, nastavenu na rozhraní, nastaveno rDNS, ale komunikace vypadávala. Po reportu to opravili. Bohužel důvod, proč to nešlo, neznám a ani si neumím představit, co by za tím mohlo stát. A nejlepší je, když si podpora myslí, že jste BFU a chyba je u vás a neumí vyhodnotit technické informace, které jim předkládáte, to už se mi fakt ježí vlasy.
Za ty roky, co s nima jsem, jsem zažil plno výpadků a podivných problémů s konektivitou i DNS. Třeba jak jim expirovala doména, kdy v této doméně byl vytvořen hostname pro jeden z jejich hlavních NS, něco jako "ns.wedos.info|org|net|biz". Po expiraci domény nekončily DNS požadavky na tomto NS, ale končily někde úplně jinde a vracely odpovědi, které odkazovaly na reklamní weby, pamatuje si to ještě někdo? :-) Zadal jsem svou doménu a hle, reklamní web místo mé prezentace. :-D Ty jo, to bylo dobré peklo...