Spolehlivý notebook pro studenta

Nomen

Re: Spolehlivý notebook pro studenta
« Odpověď #30 kdy: 27. 10. 2011, 07:43:04 »
co se týká Vaio, tak mi vždycky připadaly dobře odladěné, tiché a rychlé ... po této stránce jsem je obdivoval. Ale vždycky to bylo jen krátkodobé setkání, takže nemohlo být objektivní.

Sice jsem v ruce měl zatím jenom jedno Vaio, ale vzhledem k tomu, že výrobci mají tendenci sázet jednotlivé modely jak Baťa cvičky, tak by to mohlo platit i pro další kousky...: Výkoný? Ano. Tichý? Ano. Ale zkus si ho někdy čistit. Odmontovávat displej abych mohl dovnitř k chladičům, to jsem u jiného (zatím?) nezažil.

A jelikož mám alergii na Sony, tak nikdy nepadla ani úvaha o jeho pořízení

Nápodobně. ;-)

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #31 kdy: 27. 10. 2011, 08:46:37 »
Přeci nebudu zkoušet čistit něco, na co mám alergii, zemřít se mi fakt ještě nechce. :-D

smoofy

• 1 059
    • Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 27. 10. 2011, 09:21:39 »
A co teprve ten support. U jednoho z nejdrazsich vyrobcu na trhu by clovek cekal alespon naznak. Je to ovsem jen iluze a vysmivani se zakaznikum.

lamicka

« Odpověď #33 kdy: 28. 10. 2011, 00:20:31 »
doporucuji nebrat HP, v rodine 2 Paviliony(jeden byl prez 20 tisic, druhej kolem 18 tisic) a same probemy teplota CPU 90°C je normalni neni duvod uznat reklamaci pokud teplota neprevysuje 100°C, klavesnice se rozpada, a jeste jsou hrozne hlucny... HP u nas nikdy vic

Trident

« Odpověď #34 kdy: 29. 10. 2011, 21:40:17 »
Zkušenost s Thinkpadem R61i:
Před 2ma rokama jsem koupil repas se zárukou za 9000. Do něj dokoupil paměť a lepší disk. Funguje spolehlivě, dobrá volba, jediná slabina je, že začíná rachotit větrák a novej se prodává jen komplet i s chladičem za cca 2litry.

Doporucuji cas od casu profouknout, usazuje se tam prach. Jinak jednoho dne umre a nezbyde, nez jej vymenit. Coz me vyslo kolem 2 tisic vcetne prace technika.

Tak ze ceske firmy jsou zlodeji na servis to vime;) A neni to jen kvuli konecne cene prace, ale take firmy dodavajici dily maji jine ceny pro cechy. A to neplati jen pro servis IT ale treba i pro opravny automobilu ci domacich spotrebicu.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #35 kdy: 29. 10. 2011, 21:56:00 »
Nehledě na to, že se sem chrlí modely, co už se ve světě neprodaj a dává se jim nálepka "NOVINKA", přitom svět už je dávno jinde. :-D