HDD ted vyrazne zdrazily kvuli povodnim v Thajsku, neni tedy zrovna idealni doba na nakup disku, pokud setris kazdou korunu.
Co se tyce graficke karty, vybiral bych procesor, ktery uz ma integrovanou grafiku - napr. nejake lowendove dvoujadro architektury Sandy Bridge od Intelu, vykonem i spotrebou prekonaji konkurenci, a vlastne i cenou, jelikoz se usetri na nutnosti dokupovat grafiku. Napr. Intel Pentium G630 - cca o 20% vykonejsi nez zmineny Athlon II X2 250, stoji maximalne o 200Kc vic a ma samozrejme uz integrovanou grafiku. Taktez ma vyrazne nizsi spotrebu (idle/zatez -10W/-40W oproti danemu Athlonu), coz se pak ve vysledku pozitivne projevy na uctech. Myslim, ze zde neni o cem debatovat... urcite sahni radsi po tomto procesoru, pokud chces co nejvic muziky za co nejmene penez. Levna deska (s cipsetem H67) se pak tez da sehnat kolem 1400,-
Co se tyce skrine, zde bych byl opatrny a nekupoval to nejlevnejsi a uz vubec ne od Eurocase. Lidi na tomto setri a pak to tak vypada. Skrine vibruji jakmile se roztoci disk, jsou hlucne, spatne resene chlazeni, kabelaz... nestoji to za usetreny peniz.