Když se nad tím tak zamýšlím, směrodatné je pro mě to, jestli search engine bude zcela respektovat sitemap.xml, který vytvořím.
Jsem schopný vygenerovat SSR stránky pro všechno potřebné a dát je do sitemap. Ale podmínka je, že potřebuju mít už tu landing page udělanou jako SPA.
Tu si sice engine typu Yandex nepřečte, ale uvidí v ní Titulek a uvidí v ní meta s Description stránky - z toho bude schopný vygenerovat záznam do vyhledávače. Taky načte Favicon.
Nepotřebuju, aby něco víc na té landing page načetl. Co ale potřebuju je, aby si otevřel sitemap.xml, a na té budu mít odkaz na všechno - tzn. veškeré blogové články, stránky s vyrenderovanými "itemy" (nechci tady říkat co přesně budu dělat, ať někdo nedá jisté firmě echo) a další věci.
Já už si zařídím, že když se nějaký user dostane na můj web vyhledávačem na nějakou SSR page (Na Blog, nebo na Item), tak si ho navedu do SPA aplikace.
Takže směrodatné pro mě je, aby nějaký ruský Yandex, co mi bude chroustat můj web, se na to "nevykašlal" protože už na landing page to bude mít javascript, ale hezky vlezl do toho sitemap.xml - a tam já už jsem schopný udělat hodně slušného pavouka, že když user zadá do search enginu jistý názez "itemu", tak by to mohlo můj web vrátit.
Dneska je populární mít kvůli popularitě webu na tom webu Blog. Pro mě je Blog jenom balast, ale prostě je to populární. Odkaz na Blog bude schovaný někde v SPA, takže search engine jako Yandex se na něj nedostane, ale půjde se na něj dostat přes sitemap.xml. A o to jde.