O2 šméčko při přechodu O2TV na Oneplay

O2 šméčko při přechodu O2TV na Oneplay
« kdy: 22. 04. 2025, 13:02:26 »
Používám O2 internet a k tomu jsem mel přibalenou nepoužívanou službu O2TV Modrá zdarma.
Při současném přechodu na Oneplay je tato služba změněna na placenou službu Oneplay Komfort za 200Kč.
Reálná náhrada je tarif "Oneplay k internetu" zdarma, v aplikaci Moje O2 však tuto volbu není možno vybrat, nikde se ani nepíše o její existenci.

Je nutno zavolat na 800 02 02 02, odpalkovat AI, a probojivat se k živému operátorovi, kterému nutno říct, že chcete "Oneplay k internetu"
Operátor změnu provede a v seznamu tarifů se tento tarif ukáže.

Pokud pouzivate internet od O2, doporucuju kontrolu v aplikaci moje O2 a viz postup výše.

Re:O2 šméčko při přechodu O2TV na Oneplay
« Odpověď #1 kdy: 22. 04. 2025, 13:49:58 »
Díky.

Používají rodiče. Řešili jsme to o víkendu u rodičů. Moje doporučení bylo, ať si zjistí jak jede sousedům wifi. V kombinaci s lepšíTV Basic by to měli dokonce o něco levnější než teď.

Že jim tyto obstrukce stojí za to, aby lidi začali přemýšlet o odchodu k jinému poskytovateli. Asi už se cítí jako monopol, alespoň v některých lokalitách. Nechápu jak jim to mohl antimonopolní úřad povolit skupovat firmy v místech, kde bylo možné si vybrat pouze ze dvou pevných připojení.