Lenovo Legion 5 Pro (Ryzen 7 5800H, mobilní GeForce RTX 3060). Nasává zespoda (možná trošku klávesnicí), vyfukuje v zadní části dozadu a do boků.
Stůl rohový se čtvrtkruhovým obloukem vpředu - je pro klasický starý desktop PC s vyvýšením na monitor. Vyvýšení jsem posunul dopředu, co to šlo, aby se mi na stůl ještě vešla externí klávesnice s myší (šuplíkovinu na klávesnici pod hlavní deskou jsem zcela disabloval, na mě ne to moc nízko a stejně se tam nevejde myš, jen klávesnice, to je naprd, u mě musí být myš vedle klávesnice, ne na jiném patře).
Na tom vyvýšení je notebook tak, že asi půlka přečuhuje dopředu (z důvodu, abych měl jeho displej ve své standardní vzdálenosti od očí - proto jsem se to snažil předsunout k sobě, co to jde). Střed notebooku je na přední hraně toho vyvýšení lehce čímsi vypodložen, protože přední nožičky visí ve vzduchu, takže aby to aspoň trochu větralo tak, jako kdyby ty nožičky byly normálně na desce. Mezera mezi spodkem notebooku a deskou je necelý centimetr. Notebook je přepnutý prakticky trvale do režimu ticho, tedy jede na nejnižší výkon (neb je ho tam tolik, že jsou to fakt výjimky, kdy toho výkonu potřebuju víc, to pak přepnu do výkonnějšího režimu). Notebook je tedy přijatelně zticha i při hraní méně náročných her (více náročné hry nehraju), v takovém případě z něj jde teplý vzduch. Během běžného brouzdání z něj jde vzduch o teplotě, která je stěží rozpoznatelná od teploty okolního vzduchu.