A rychlonabíjení 65W (+5W bezdrátové - mám v autě MagSage držák s integrovaným bezdrátovým nabíjením) je docela návykové. 
Pro někoho je to návykové a někdo to třeba prakticky nepotřebuje. To dost záleží. Já osobně třeba skutečnou užitečnost rychlonabíjení nikdy moc nepochopil. A užitečnost bezdrátového nabíjení co by mi mělo zářit někde v ložnici u hlavy už vůbec ne.
Asi takhle... bezdrátové nabíjení je fajn, pokud hodně často vstáváš od stolu, přičemž telefon využíváš intenzivně (typicky hodně hovorů). To pak při-/odpojování kabelu začne jít hodně rychle na nervy.
Naopak pokud hodně času trávíš u stolu nebo v autě, rychlonabíjení nepotřebuješ prakticky nikdy, ALE klidně se vsaď že pokud ho nemáš, situace kdy bys ho potřeboval zaručeně nastane. Úplně stačí, když si nestihneš nabít a budeš muset na delší dobu někam, kde si nebudeš moct doplnit.
Příklad... starší syn byl včera v rámci sběru informací pro školní práci na výletě v UnL. Je mu 15 = vlakem. Večer sice píchnul telefon na nabíječku, ale ten se nenabil. Jak ráno zjistil, v konektoru už bylo moc bordelu, takže to vyčistil a dal nabíjet, jenže na slabou nabíječku, a odjížděl s 65%. To by mu normálně stačilo na den a půl, jenže hodně fotil, natáčel, volal, a používal navigaci, takže ve 2 odpoledne měl telefon mrtvej a powerbanku nechal doma. Přitom kdyby to ráno dal na 65W cihlu (na stole v pokoji má 10W, v obýváku vedle televize je 65ka), jel by s plnou "bandaskou" a neměl by problém. Asi si umíš představit, že mu fungující telefon mohl zatraceně chybět, kdyby se mu tam něco stalo (stačilo aby si na Větruši vyhodil kotník) nebo neměl v prkenici hotovost a platební kartu.