Proto fandim 365i
Dekuji za ceny, zajmalo me kolik to tak stoji v UK. Pokud bys mohl pripoj zda je to Londyn nebo mensi mesto?
U 365internet s.r.o. neni cemu fandit. Proste stal se z nej neduveryhodny provider at to myslel dobre sebe vic.
Mas to jako bych ja BFU Franta, zaplatil jim 10faktur ale pak bych jim zacal platil 50kc. Co byse stalo? Rekli by ze to tak nejde, pozdeji bych se stal neduveryhodnym dluznikem. Nakonec je to v VSO vseobecnych podminkach, kdy pisou ze ISP dokonce si me muze proverit, pozadovat pripadne zalohu. Dokonce jim pak musim prokazat svoji duveryhodnost.
Pokud jim neuhradim alespon dve, tri faktury, je to duvod aby me vypnuly. Cetl jsi vubec co tam 365int ma a pise?
Plechova huba je pravda, ale timto neni 365int v CR jediny, mame tu nastesti i lehce vetsi a da se rict podobne kvality, mozna i lepsi provideri. Za sebe mohu z historie jmenovat treba CRA - Ceske Radiokomunikace, od tech lidi s ADSL nechteli vubec. GTS Novera.
Mame tu dokonce firmy, co maji dva propoje do Cetinu, takze ano jejich cena mozna bude o 30kc vetsi, ale zase kdyz bude vypadek, ne vzdy to tak lehne.
A kde ze neni plechova huba? Volal jsi vubec nekdy do 365int? Tenkrat ano to tak slo, primo ale ted uz tam taky meli zmackenete 1... zmacknete 2.
Pro tu druhou VDSL pripojku hledam po skonceni kontraktu "deal" vzdy tady
https://www.moneysavingexpert.com/broadband-and-tv/cheap-broadband/najdes tam ceny ke vsemu (telefon, pojisteni auta, bankovni ucet), pokud je treba PSC tak pouzij palac SW1A 1AA
ale jsou i dalsi weby .........
K tem bankovnim uctum, pokud zmenim ucet tak mi banka jeste za to zaplati
https://www.moneysavingexpert.com/banking/compare-best-bank-accounts/#switchmomentalne dava Natinwide £200 za prechod, ale tam jsem byl minuly rok, takze k nim uz nemuzu
Internet tady taky ma pod sebou monopol jmenem BT OpenReach a cena neni podle regionu ale podle rychlosti,
kterou ta linka dokaze vyzdimat (3 pasma Standard speed broadband & line (10Mb+)| Fast fibre & line (30Mb+) | Superfast fibre & line (55Mb+)) ale vzdy omezeno na maximum 80/20. Na nekterych mistech take provozuji
G.Fast kde snad nabizeji 160/20 ane neco podobneho, ale to si nejsem 100% jisty jelikoz v te nasi vesnici na jihu od hlavniho mesta G.Fast kabinet nemame a ani nebudeme mit,
ale co mame je AltNet, ktery tady poklada optiku 900/900, takze predpokladam ze u meho prvniho ISP zustanu
a adresni rozsah co mi take dal pro IPv4/27 si ponecham a prevedu to na L2TP misto VDSL2/pppoe az mi tu optiku
zapoji a druhou linku zrusim.
Mne sle o to ze firma ktera se snazi (delaji/li) i opticke pripojky atd. je firma ktere fandim, ty firmy co se nekde prisajou tak tech je spousta a vsude .....
Samozrejmne, inovance neni zadarmo, a treba na tom 365internet nekde udelal chybu ale proste lide jak jsou masirovani tou medialni masinerii nevidi ani doleva ani doprava ......viz treba skandal Cambridge Analytica na ktery se uz zapomnelo.
Mne by se libil projet typu ISPfree (VPSfree) proste komunitni projekt lidi co je neco takoveho bavi a je to spolecenstvi misto nejake ziskove organizace