Ahoj
Jakým programem rozmazáváte prosím registrační značny ve videu před zveřejněním na internetu?
Upravovat výřez snímek po snímku je hrozně pracné...
Chtěl bych dát na Youtube video z dopravní nehody (kamion mě vytlačil ze silnice do lampy a z místa ujel), tak řeším, co všechno musím rozmazat, abych nakonec nedopadl hůř než pachatel?
- Urcity by nestalo za to se spojit s nekym kdo tomu rozumi........proc treba v TV ty znacky stale mazou ve videoreportazich
z nejakeho dovodu?
(V CZ sice uz cca 2x let neziju, ale pri posledni letni navsteve jsem se utvrdil o tom ze navrat nepripada v uvahu)
- Pokud v danem miste neni zaden kamerovy system (u nas jsou kamery vsude) tak nejakou svoji dashcam na kolo
- Urcite spojit s tou firmou, ktera vlastni ten kamion, ve spouste uz byvaji i tzv. dashcams ... a to i se zaznamem uvnitr kabiny
(S pohledem na ridice co delal v dany okamzik
- Tezko muze prece argumentovat tim ze Vas nevidel, pokud jste mnel reflexni vestu, nebo neco podobneho,
to je jako by argumentoval ze nevidel znacku .........a nebo chdoce vchazet do vozovky, ktereho potom prejel ....
(pripda mi ze Vas u Policie odbylli, tak to vemte/postupte trosilinku vyse)
Jeste nazaver (prosim zaden flame) ale v zemi kde ziju vidim mnohdy zahranicni kamionaky ridit jak prastka!
Jednou jsem dokonce do nejake ceske spedicni firmy volal o jednom takovem co si u nas dalnici spletly s divokym zapadem,
byli prekvapeni ale nevim jestli se neco zmenilo a jaky to ma vliv na tu spedicni firmu, ktera ten kamion vlastni ......