Ja resil neco podobneho, akorat z cca 250W (router, 2x server, 2x switch, 3x AP, nejake RPI...). Povedlo se mi to vymenou serveru srazit na ~180W a rikam si, ze mi to (prozatim) staci. Planuji stahnout NAS z 6x HDD na 4x, to par W usetri (15-20W).
Myslim, ze 80W neni zadna zavratna spotreba, kterou bych resil. Rozhodne ne vypinanim. To elektornice nesvedci, hlavne takove to pravidelne vypinani na noc.
Ono ani disku nesvedci caste zastavovani a zase roztaceni. Mozna ze to ma smysl v pripade klasickych spotrebitelskych NASek (Synology, QNAP, ...), kde to je nejak rozume vyresene, ze kdyz se nic nezapisuje a necte, tak disk muze klidne spat (i nekolik desitek hodin).
Ale v pripade ZFS, kdy si na to kazdou chvili na to ZFS sahne, takze pak START-STOP pocitadlo ukaze za den +200 navic, tak to nedava absolutne smysl a ty disky clovek uvari po tydnech. Jim nejvic svedci se v podstate nezastavit a tocit a tocit...
TL;DR Pri tak male spotrebe bych to bud vse vypl (nafurt) nebo to neresil. To co usetrim vypinanim na noc, tak dam za novy HW, kdy ten stary umre driv, nez by musel.