Region jde snad změnit přes servisní menu, ale pak zase můžeš přijít o appky pro CZ...
Aplikace lze taky instalovat z USB, takže pokud by tu aplikaci šlo někde stáhnout, byla by to další cesta.
Jinak mám taky Tizen telku, a je to poslední věc, co jsem si od Samsungu kdy koupil. To už sice říkám od Samsung telefonu, co jsem měl někdy před 15ti lety, pak jsem si koupil i jejich foťák. Super HW, ale ten jejich uzamčený a omezený SW, na který po roce zapomenou a přestanou to úplně podporovat mě už několikrát totálně vytočil. Vždy si zbastlí něco svého a pak se na to vyserou. No a pračku, kde pár letech upadl buben ze hřídele nebudu ani komentovat.
Do televize se mi neustále instalují aplikace služeb, které nepoužívám, a nelze je odinstalovat. Pak mi chybí místo na disku pro aplikace, které používat chci. Prostě geniální...
Problem je ze ta TV (NU7470) je zakoupena v jinem evropskem regionu nez CZ
a jsou tam APPlikace, ktere na te TV pouzivaji v tom regionu Netflix, iPlayer.
Zmenou regionu jsem schopny nainstalovat Skylink Live TV a potom zpatky revertovat
do orginalniho regionu, kde muzu zminene aplikace (Netflix, iPlayer) nadale pouzivat i s
drive nainstalovanou Skylink Live TV?
Samsung has finally discontinued its Tizen Store platform from its Tizen phones.
https://www.tizenhelp.com/samsung-permanently-closed-tizen-store/Tohle by se nemnelo tykat jejich SmartTV?
Jestli ne, tak by se snad ta apliakce "Skylink Live TV" pro Tizen mnela dat stahnout a
pote nainstalovat z USB?
Aha, takze to chybejici misto na disku mozna bude mit neco s tim v jakem stavu ta TV momentalne je,
protoze taky halsi ze nema misto, ale nedalo se nic odinstalovat

Takze asi zacnu priste
deafultnim resetem TV a uvidime ...
K tomu Samsung ecosystemu snad jen po letech muzu uvest ze se ucili od amiku,
a jde o tom proste dostat do svojich chapadel zakaznika a je to .....
Treba ta moznost nahravani na externi HDD, je pekna, funguje, ALE:
- programy jsou nahravany sifrovane a na me TV (2011) je maximalni velikost
HDD omezena jen na 2TB i kdyz k tomu mam pripojeny 4TB disk

no a kdyz TV nebude fungovat prijdu o vsechny nahravky .........

Ja to vidim takz ze az moje TV doslouzi, bude se vybirat nasledovne:
Linuxovy tv box s urcitym poctem tuneru etc. (vue+ ..) a k tomu neco na cem
to bude mozne zobrazovat

doufam ze se treba projektory zase posunou o kus dale
do te doby ....