Přesně, je to o přístupu. Tuhle jsem koupil na eBay z Itálie jakýsi inhalátor (takové to vysokofrekvenční tvořidlo mlhy - model, který se u nás nedal sehnat). Za méně než dva roky přestal dělat mlhu, tak jsem zkusil oslovit přes web výrobce (tam byl trošku problém, než jsem se dostal ke správným lidem, ale zadařilo se) a ten se vůbec nerozpakoval a rovnou poslal nový kus, starý mám doteď doma na náhradní díly.
Naproti tomu když jsem kdysi řešil reklamaci 80GB WD disku, který byl dle webu výrobce podle sériového čísla ještě v záruce (ale doklad jsem neměl), tak jsem to musel nakonec poslat na vlastní náklady kamsi do Němec, pak teprv přišel nový kus.
Známý zase kdysi u Logitechu jednou reklamoval nějakou herní klávesnici, kde nefungovalo nějaké tlačítko, stačila jim fotka zničené klávesnice (což u daného modelu nebylo zrovna jednoduché, byl dost odolný) s jasně čitelným sériovým číslem a poslali novou.
Takže ano, taky se občas bavím obskurními reklamacemi a tazatele tedy tak trochu chápu. Jsem zvědav na výsledek.