Strašně nerad to dělám, protože rejpalů je plnej internet a štvou mě, ale tohle mi fakt nedá
takze by bylo fajn kdyby to aspon trochu nepripominalo bednu s naradim a popruhem pres rameno.
...
A co v tom teda nosim?
- RJ45 koncovky
- krympovacky
Takže to nemá připomínat bednu s nářadím, ale nosíš v tom nářadí

V Sunu kluci nosili takové kožené brašny, tam dáš nářadí a vypadá to lépe, stojí to nemálo peněz, ale máš to na život, dělá to pár firem, ale vyhradil bych si na to vyšší jednotky tisíc. Ale jak říkám, ta taška bude sloužit i za 30 let.
Co jsem moc nechtel zminovat je i fakt ze to pusobi na klienta proste blbe z esteticke stranky. Dneska lidi cekaji ze prijde Hypster, kterej z neoprenoveho obalu vytasi svuj uplne novej MacBook nejnovejsi generace a prohodi par cool slov jako micro-services
To mi přijde, že čekaj spíše takové ty lamy. Hele umím několik programovacích jazyků, učím se i víc normálních jazyků, prostě jsem bedna a znám i pár lidí co jsou bedny (umí francouzky, neměcky, anglicky), pár programovacích jazyků atd.
A víš co klienti čekaj? Že mě osobně neuvidí

Prostě já nevím, dneska jedu vše Zoom nebo Teams.
Jinak k těm baťohům, doporučuji seriál Suits, hlavní hrdina, renomovaný právník tam chodí ve značkovém obleku s černým baťohem.
Ono i Bartoš dlouho chodí s dredy v obleku, a z hlediska stylu si tě lidi alespoň zapamatují.
A pokud chceš chodit jako hipster, doporučuji nechat si narůst vousy, přidat tak jedno menší tetování, náušnici do jednoho ucha, a jako tašku bych zvolil něco z plátna v LGBT barvách, možná klienti pak budou jen překvapení, když si o přestávce vyskočíš před budovu v centru na jednoho špeka