Tak vzhledem k tomu, že tazatel dosud nedostal žádnou konkrétní odpověď, tak přispěju se svou troškou do mlýna a uvedu nějaký konkrétní čísla.
Před asi 7 lety se mi podařilo (trochu omylem) vytvořit projek, který byl nějakou dobu hodně úspěšný. Co v mém případě znamená úspěšný? Během pár týdnů co do počtu návštěvnosti to byla "hokejka nahoru", kde se to pár dnů (maximálně jeden týden, víc ne) drželo nad 600 000 návštěvníků za den (což byl absolutní peak), a pak to zase začalo stejně rychle klesat. Už nemám přesnou statistiku po ruce, ale odhadem první rok jsem mohl mít návštěvnost 10 - 15 milionů uživatelů, z nichž si přibližně 5 milionů vytvořilo účet. Vytvoření účtu v tomhle kontextu znamená, že se přes Facebook přihlásili do mý aplikace. Většina těch účtů je dneska mrtvá, stejně tak v podstatě celá aplikace. Dnes mi tam leze v průměru přibližně jenom 1000 uživatelů denně.
Co se výdělků týká, tak v tom prvním roce to vydělalo 25 000 USD, v následujících asi dvou letech to dohromady vydělalo dalších 5 000 USD, no a od tý doby to je finančně mrtvý.