Citace: jfila 31. 05. 2022, 07:39:44Stále se mi nedaří přejít na G Suite pro nekomerční použití. Ale možná již v něm jsme, proto to nejde. Co se Vám zobrazuje v administrátorské konzoli v sekci předplatné, také "Starší verze G Suite" nebo něco jiného?Potvrzoval jsem setrvání u bezplatné verze cca 14 dnů zpět. Mám tam "Starší verze G Suite" s 50 licencemi k dispozici.S doporučením "Zvažte upgradování na verzi Google Workspace Business Starter."
Stále se mi nedaří přejít na G Suite pro nekomerční použití. Ale možná již v něm jsme, proto to nejde. Co se Vám zobrazuje v administrátorské konzoli v sekci předplatné, také "Starší verze G Suite" nebo něco jiného?
Citace: viste 31. 05. 2022, 09:12:52Citace: jfila 31. 05. 2022, 07:39:44Stále se mi nedaří přejít na G Suite pro nekomerční použití. Ale možná již v něm jsme, proto to nejde. Co se Vám zobrazuje v administrátorské konzoli v sekci předplatné, také "Starší verze G Suite" nebo něco jiného?Potvrzoval jsem setrvání u bezplatné verze cca 14 dnů zpět. Mám tam "Starší verze G Suite" s 50 licencemi k dispozici.S doporučením "Zvažte upgradování na verzi Google Workspace Business Starter."